≫ 

Ovo je Zlatin prvi muž za kog su je roditelji na silu udali! Ostala je trudna, a onda je pobegla

- Bio je gospodin iz fine porodice. Iako sam imala sve uslove da budem srećna i zadovoljna, nije mi bilo pravo. Nisam to želela i kraj - priča Zlata

  • 9
Zlata Petrović Zlata Petrović, Foto: Marko Jovanović

Zlata Petrović (57) iza sebe nema dva, već tri braka, a prvi muž joj je bio muzičar Dule Todorović sa kojim je zatrudnela, a potom i pobegla u Beograd!

Pevačica je sa Todorovićem u braku provela 3 meseca, a udala se tek što je završila osnovnu školu u Stublinama kod Obrenovca. Zlatu su roditelji protiv njene volje udali za Duleta, a kad je ostala u drugom stanju pobegla je kod tetke.

- Malo ljudi zna da sam imala brak pre Hasana i Peje. Bila sam tinejdžerka. Kada sam završila osnovnu školu, moji su mi ugovorili udaju, koju ja nisam želela. Kod nas su se poštovali običaji i nisam imala kud! Ne bih volela da pričam o tom čoveku jer i on sada ima porodicu, ali o njemu imam visoko mišljenje. Bio je gospodin iz fine porodice. Iako sam imala sve uslove da budem srećna i zadovoljna, nije mi bilo pravo. Nisam to želela i kraj - priča Zlata.

Dule Todorović muzičar Dule Todorović, Printskrin: Youtube/produkcija Kruna

- Nisam više mogla da izdržim. Zatrudnela sam i pobegla kod tetke. Bila sam u trećem mesecu, kada je bilo kasno za čišćenje. Neka mi bog oprosti, pronašli smo čoveka koji se usudio da mi uradi abortus. Teško mi je da pričam o tome, ali šta sam drugo mogla. Majka je na kraju odlučila da me posluša, pa smo tako i okončali tromesečni brak - rekla je folkerka.

Kako kaže, i dan-danas ima traume zbog prvog braka. Ipak, zahvaljujući toj "tragediji" počela je da se bavi muzikom.

- Uvek sam volela muziku, a i mama mi je bila pevačica. To je uvek bila njena lepša strana, kada se dotera i ode da radi. U mojoj mladosti, ako se devojka odlučila da bude konobarica i pevačica, bila je loša u očima drugih. Kada sam se razvela, moji su planirali da se udam drugi put, ali na kraju smo odlučili da ću se odreći udaje i početi da pevam. Od tog braka drugačije sam počela da gledam na život, pa čak i danas kada donosim neke bitne odluke, uspevam zahvaljujući tom iskustvu. Zato ne podnosim društvene mreže i ta veštačka upoznavanja, sve me vuče na prošlost - ispričala je Petrovićeva.

Zlata Petrović Zlata Petrović, Foto: Nikola Tomić

Zlata se, kada je postala poznata, udala za kolegu Hasana Dudića, sa kojim je dobila sina Mikija.

Nakon njega stupila je u brak sa Zoranom Pejićem Pejom, sa kojim ima sina Jovana.

Dve godine Zlata je bila u vezi sa Sašom Popovićem (65), sa kojim se prvi put poljubila na proslavi 18. rođendana Cece Ražnatović.

Popović je pevačicu zaprosio na njen 27. rođendan, ali ga je ona odbila jer, kako je rekla, to je učinio u pogrešno vreme.

Zlata Petrović, Saša Popović Zlata Petrović i Saša Popović, Foto: Marko Jovanović

- On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Taj dan sam bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: "'Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo", a ja joj na to odgovorim: "Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila". Bila sam sva nikakva, jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo - ispričala je Zlata i dodala kako joj je ta noć bila najlepša u životu.

- Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on kao iz topa kaže: "Da se prezivaš Popović". Poslao je tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio - otkrila je Zlata.

Zlata Petrović, Saša Popović Zlata Petrović i Saša Popović, Foto: Marko Jovanović

- Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - zaključila je Zlata Petrović, koja se nakon veze sa Sašom udala za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim ima sina Jovana.

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića - ispričala je Zlata jednom prilikom.

- Prema meni je bio divan. Poštovao je kad odem da radim i zaradim, gde god to bilo. Pošto sam odbila brak, živeli smo još godinu dana zajedno u mojoj kući, ali nismo bili u vezi... - navela je ona.

VIDEO: Mirko Kodić o druženju sa Šabanom i vezom sa Zlatom Petrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA