David se pomirio sa bratom Dejanom, a evo kako je protekao susret i ko je sve bio sa njima (VIDEO)

- I neka ceo svet zna, za koga bih mogao da umrem ja - pisalo je u opisu Davidove i Dejanove zajedničke fotografije

  • 22
David Dejan Dragojević David i Dejan Dragojević, Printskrin: TV Happy

Bivši učesnik Zadruge, David Dragojević nakon izlaska iz rijalitija rešio je da izgladi odnose sa svojim bratom Dejanom, te je tako odlučio da se sastane sa njim i reše nesporazum zbog kojeg duže vreme nisu bili u kontaktu.

Njihovu zajedničku sliku objavila je Dejanova žena Dalila i uz to uputila jaku poruku, na osnovu koje bi se moglo zaključiti da su braća ponovo u odličnim odnosima.

- Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što večno traje, ljubav je brata što bratu daje, zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sena... I neka ceo svet zna, za koga bih mogao da umrem ja - napisala je Dalila uz fotografiju Dejana i Davida Dragojevića.

Na osnovu objava koje su osvanule na društvenim mrežama reklo bi se da se i njihove izabranice Dalila i Ana Korać u odličnim odnosima, te su se tako snimile dok su zajedno pevale u automobili, dok je David vozio, a pored njega je sedeo brat Dejan.

Podsetimo, David i Dejan Dragojević svojevremeno su zajedno učestvovali u rijalitiju "Parovi" prilikom čega je došlo do sukoba između njih, a nakon toga njihovi odnosi su se dodatno pogoršali, jer su se u svađu umešale i njihove izabranice Dalila i Davidova tadašnja devojka Aleksandra Subotić.

VIDEO: David prvi izbačen: Šta da radim, ja sam zaljubljen čovek, volim je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    19. jul 2019 | 19:21

    Bravo momci. To je bogatstvo.

  • Mara

    19. jul 2019 | 19:38

    Slatko bas..neka bog čuva omladinu. Ostalo.ko se čime bavi i dal je ovo ili ono...sad nije tema.

  • Tara

    19. jul 2019 | 17:53

    Sad su se pomirili zahvaljujuci snajkama😂kao problem je bila Suboticka😂😂Nema tih zena,momaka,niti osobe koja moze da posvadja dva brata,i da je problem izmedji zena braca mogu da se ne đesaju u sukobe jer su pre svega i iznad svega BRACA,a zene ako ce da pricaju neka pricaju,ako nece ne moraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA