≫ 

Šako Polumenta otkazao nastup zbog Dee, a sve je iznenadio izjavom o njenom venčanju (VIDEO) (FOTO)

- To je njihova tajna priča... - rekao je sa osmehom Šako Polumenta

  • 7

Šako Polumenta večeras zabavlja goste Dee Đurđević u jednom beogradskom restoranu, gde je voditeljka povodom proslave 28. rođendana okupila prijatelje, saradnike, kolege i porodicu.

Šako će večeras pevati za Deu i njene goste, zbog čega je čak odložio i zakazani nastup u Crnoj Gori, a kako je rekao, čak i da ga Dein tim nije pozvao - sam bi došao.

- Ja sam odložio večerašnje gostovanje u Crnoj Gori da bih ispoštovao Deu. Ona je neki simbol... Ja volim ljude heroje. Kroz život sam mnogo toga prošao, tako da sam vezan za ljude heroje. Nisam joj neki veliki prijatelj, ali sam njen fan. Ja nju volim. Volim je što je hrabra i jaka, ima svoj identitet u vođenju emisija, voli moje pesme, kupila me jednostavno - izjavio je Šako.

Dea Đurđević rođendan

Šako Polumenta/Foto: ATA Images

Potom je prokomentarisao i ono o čemu se danima unazad govori, a to je venčanje Dee i njenog dečka Mladena Mijatovića, za koje se pričalo da će se desiti baš na proslavi njenog rođendana.

- Ja sam nešto načuo. Pričali smo o tome, mislim da će se ipak desiti. To je njihova tajna priča, a ja ću biti sve vreme tu dok se taj čin ne završi, tako da - videćemo - otkrio je Šako sa tajanstvenim osmehom.

Dea Đurđević rođendan

Dea Đurđević/Foto: ATA Images

Šta je Šako poželeo Dei i šta je još rekao za voditeljku, poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    22. jul 2019 | 01:09

    Pisite malo o uspesnim normalnim ljudima, a ne o Milogorcu koji zavija kada peva i juri devojcice. Stvarno nema smisla. Da li su normalni ljudi nepozeljni u ovoj zemlji?

  • Fizio

    22. jul 2019 | 04:29

    Ok svaka čast...samo da se oporavi...ali Dein tim?

  • Ccc

    22. jul 2019 | 06:32

    Šako je pametan,gadja u centar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA