≫ 

Baka Prase o veri, ocu, Zadruzi i poršeu: Idem u crkvu, a za rijaliti nema tih para (VIDEO)

Sa idolom mladih razgovarali smo i o ljubavnom životu njegovog oca, ali i o tome šta bi mu rekao da ipak promeni odluku u vezi rijalitija

  • 24

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svakodnevno privlači pažnju na društvenim mrežama, toliku da zbog njega dolazi do ozbiljnih materijalnih šteta na mestima gde pravi okupljanje sa svojim fanovima. S druge strane, pojedini roditelji njegovih maloletnih pratilaca ne vole njegov rad jer, kažu, "loše utiče na njihovu decu"...

Baka Prase je bio naš gost, a mi smo ga "izrešetali" pitanjima.

No, krenuli smo od najsvežije teme, a to su spekulacije da ulazi u "Zadrugu 3".

Ne! Ne znam ni kako se to proširilo - kaže Baka Prase za Telegraf.

Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, Foto: Telegraf.rs

Da li je novac glavni povod za njegov "ne" ulazak u rijaliti, poznati Jutjuber kaže da "prvenstveno treba da bude boljeg koncepta, nešto normalnijeg".

- Iskreno, nikada ne bih ušao u rijaliti, kakav god da je koncept. Ja snimam ono što snimam, dosta privatnih stvari odajem. Umereno postavljam granicu šta ću da objavim na internetu. Kada je rijaliti u pitanju, onda nema nikakve privatnosti. Ja smatram da je to malo bolesno. Neću da se spuštam na taj nivo. To je meni ispod nivoa. Da imam opciju da biram ulicu ili rijaliti, ja bih uvek birao ulicu   - objašnjava Jutjuber i dodaje da bi sigurno odneo pobedu da se nađe na nekom takvom mestu.

Pored Jutjuba bavi se i repovanjem, a nedavno je u medijima odjeknula i vest da je 22-godišnji Baka Prase sam sebi kupio automobil koji mnoge javne ličnosti ni nakon 30 godina uspešne karijere ne mogu da priušte.

Baka Prase

Bogdan Ilić, Foto: Telegraf.rs

- Jeste veliki uspeh to što sam uspeo da kupim tako veliku stvar, ali s razlogom sam ga uzeo. Eto, svi pričaju, svi pitaju... Odličan marketinški potez. Ali, ozbiljnim radom i trudom sam uspeo da priuštim tako nešto sebi. Bio je težak put. Nije tako lako da sedneš pred kameru, pričaš, voziš Poršea... Sve to je disciplina, rad, trud i konstantan izvor ideja za koje ne znam odakle više izviru. Ali, ponosan sam na sebe - objašnjava Bogdan.

Na svom tom putu imao je i, i dalje ima, podršku oca Nenada Ilića, koji je svešteno lice, i ostatka dela porodice.

- Na početku nisam imao baš podršku oca. Nije razumeo šta radim, govorio mi je da treba da radim nešto konkretno. Ali, kada su oboje videli da se baš trudim, da volim to što radim i da to zapravo daje neki plod, prihvatili su sve - zaključuje Jutjuber.

Sa Bogdanom smo porazgovarali i o negativnim komentarima koje svakodnevno dobija, o novim pesmama na kojima trenutno radi, sa kojom pevačicom bi iste sekunde napravio hit, šta njegov otac misli o Jutjubu u rijalitiju...

Ekskluzivni intervju sa Bakom Prasetom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/N.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    23. jul 2019 | 11:15

    Svaka cast MOMCINO za Rijaliti sto si rekao!!!i ja bi pre na ulicu!!!Ali ulicari u nju ulaze i dzabalebarosi!!!

  • Milos

    23. jul 2019 | 12:53

    Roditelji ocekuju da im Baka Prase i Mudja vasipitavaju decu, dok oni umorni posle posla gledaju Kiju i Lunu u zadruzi, e pa ne ide to tako.

  • Realno

    23. jul 2019 | 13:12

    Nema razlike izmedju rijaliti programa i njegovih videa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA