Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti u suzama otišao na sveto mesto (VIDEO)

On je za tragičnu vest saznao u Crnoj Gori, a nekoliko sati kasnije objavio je snimak na kojem se čuje kako plače dok ide ka Manastiru Ostrog

  • 13

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vest teško je podneo njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u dugoj vezi.

Stefan nije smogao snage da bilo šta kaže kada smo ga pozvali, ali je potom objavio tužne i potresne poruke i snimke na Instagram profilu.

On je za tragičnu vest saznao u Crnoj Gori, a nekoliko sati kasnije objavio je snimak na kojem se čuje kako plače dok ide ka Manastiru Ostrog.

Nešto pre toga Stefan je objavio snimak na kojem se vidi da mu je na ruku sletela bubamara, a čuje se da je takođe i u tim trenucima bio neutešan.

Snimke pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To late

    23. jul 2019 | 10:58

    Što nije bio uz nju do kraja? znao je da joj se slošilo i da ga verovatno treba, nije naglo stradala, umesto toga jos postavljao slike iz provoda, glupi kez od uva do uva, alkohol, izlasci, a sad mu je žao?.

  • Jašta

    23. jul 2019 | 10:59

    Ovaj dečko je pravi kandidat za zadrugu.

  • Mare

    23. jul 2019 | 12:31

    Stara narodna izreka kaze:"Ako se ne objavi na drustvenim mrezama,kao da se nije ni dogodilo." Ne vidim poentu deljenja necijih najemotivnijih trenutaka sa gomilom nepoznatih ljudi."Imam fejsbuk i instagram,dakle postojim."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA