"Čula sam je pre nje!" Kija prokomentarisala Luninu pesmu i otkrila da li će je pevati na nastupima

Kristina je imala priliku da čuje demo verziju prve pesme Lune Đogani

  • 58
Kija Kockar, Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar čula je demo verziju pesme "Deveti krug pakla" Lune Đogani, inače njenog prvenca, a ne krije da joj se dopala verzija pesme koju je otpevala druga devojka.

Iako je Luna stupila u vezu sa njenim tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem zbog čega su on i Kristina okončali brak, Kockareva bez obzira na prošlost planira da pesmu Đoganijeve peva na nastupima.

- Čula sam Luninu pesmu čak i pre nje. Demo verzija koju je otpevala jedna devojka zvučala je odlično. Ne znam kako je to Luna otpevala, ali ću preslušati. Ako mi se svidi i postane hit, pevaću je na nastupima. Uvrstiću je u repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se - objasnila je Kristina.

Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Kristina otkriva da od Cece Ražnatović koja ju je podržala tokom Zadruge 1, ali i nakon izlaska iz rijalitija, uči kako da izbegne priču o privatnom životu - da sakrije dečka.

- Od Cece se učim kako treba izbegavati odgovore na pitanja o dečku. Ona je dobar primer kako zadržavati privatnost, a da svi budu zadovoljni. Učim samo od najboljih - zaključila je Kristina.

VIDEO: Luna otkrila kome je posvetila nove pesme, pa pomenula Kiju

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laž

    26. jul 2019 | 12:47

    Čuj pevaće na nastupima. Prvo nema nastupa, drugo peva na mrtvi plejbek. Odmakne mikrofon metar od usta i mlati rukama, a pesma se peva sama.

  • Makse

    25. jul 2019 | 17:46

    U sve se meša, u sve razume u svemu je prva ova mala nadobudna raspuštenica. Nije naodmet pomenuti Cecu kad je karijera propala i skupiti koji poen, a zna da se žena ogradila od nje odmah nakon zadruge čim je shvatila skim ima posla. Idi Kija pravi Slobu od blata.

  • Goxxx902

    26. jul 2019 | 05:55

    Ali kad komentarise istripovana provincijska pevacica u pokusaju...Da se ispovracas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA