≫ 

Rada Radenović pre odmora u Crnoj Gori posetila oca svog sina koji je prava misterija

Voditeljka se vešto skriva na Crnogorskom primorju, gde boravi sa sinom i prijateljicom

  • 4
Rada Radenović Rada Radenović, Foto: Instagram/radmilaradenovic79

"Otac mog deteta je super, mi smo ouvek u odličnim odnosima i taj odnos se nije remetio. Nadam se da će tako ostati zauvek", rekla je Rada Radenović (40) za Telegraf JETSET 2017. godine, i čini se da je između nje i oca njenog sina i dve godine kasnije sve kako treba.

Naime, kako se priča, Rada je pre odlaska na more posetila Podgoricu, kako bi se videla sa nekadašnjim partnerom Dejanom, te kako bi preuzela sina Petra koji je bio kod oca.

- Ona je prvo posetila bišveg partnera da bi uzela sina, koji u to vreme je bio kod oca. Rada je sa ocem svog deteta u dobrim odnosima i oko svega komuniciraju kao civilizovani ljudi. Nakon što je uzela Petra, došla je u apartman koji je rezervisala na sedam dana. Mališan je živahan i druželjubiv pa se brzo uklopio sa mališanima koj su takođe gosti hotela - kaže izvor.

Rada Radenović Rada Radenović, Foto: Instagram/radmilaradenovic79

- Rada ga stalo prati pogledom i pazi kuda se kreće, ali se ona uglavnom odmara i na ležaljki ispija kafe i ceđene sokove. Uglavnom nosi jednodelni kupaći kostim i trudi se da bude neprimetna - objasnio je izvor za Scenu.

Rada Radenović Rada Radenović, Foto: Instagram/radmilaradenovic79

Inače, Dejan je nakon Radinog porođaja 2010. godine dao izjavu za medije u kojoj je objasnio kako nema nameru da se preseli u Beograd, te da njegova i Radina veza dobro funkcioniše i na daljinu.

- U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - rekao je Dejan u martu 2010.

VIDEO: Za muškarce preveliki erotski izazov: Snežana Dakić o stilu mladih devojaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    25. jul 2019 | 12:07

    Od koga se ona vesto skriva??? Nije ona holivudska zvezda da bi je lnudi prepoznali.Magla.

  • Rita

    25. jul 2019 | 11:48

    Milogorcima trebaju umne žene, pa neka je zaposle kad je već tamo.

  • Leko

    25. jul 2019 | 12:41

    Bila je bomba jedno vrijeme sad vec....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA