≫ 

Luni u haljinici sevnule gole grudi, a onda se presvukla u pakleni tanga-kostim! (FOTO)

Đoganijeva je u spotu istakla apsolutno sve atribute

Luna Đogani, snimanje spota Bele trake kratke haljine otkrile su Luninu bradavicu, Foto: ATA Images

Luna Đogani (23) u petak, 26. jula, snimila je svoj prvi spot u životu, za pesmu "Deveti krug pakla" koja je posvećena slobi Radanoviću i svemu kroz šta je prošla u prvoj sezoni Zadruge.

Rijaliti zvezda prvo je ponela belu kombinaciju - ultra kratku haljinu i bele kratke čizmice, a trake u predelu poprsja otkrile su više nego što je ona možda i znala da otkrivaju.

Kasnije, Đoganijeva se presvukla u šarenu kombinaciju, opasni tanga-kostim koji je otkrio baš sve čime raspolaže kada je fizički izgled u pitanju.

Luna Đogani, snimanje spota Luna Đogani, Foto: Privatna arhiva

"Adresa ti je pakao", stih je pomenute pesme, a na fotkama koje vam donosimo, sa bičem u rukama, Luna baš izgleda kao stroga žena koja nekoga kažnjava.

Luna Đogani, snimanje spota Luna Đogani, Foto: Privatna arhiva

Luna sa devojkama iz spota:

Luna Đogani, snimanje spota Luna Đogani, Foto: Privatna arhiva

VIDEO: Luna na snimanju prvog spota, evo šta nam je prvo otkrila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    27. jul 2019 | 18:55

    Karneval ili bal pod maskama.

  • Lakis

    27. jul 2019 | 11:39

    Prelepa, mocna, apsolutno svetski izgleda.Srecno lavice

  • Niki

    27. jul 2019 | 11:42

    Joj koje atribute?!Jeftina kopijaaa...to je sve sto znaju!Lunaaa..nikada neces biti kao Anastasija i Kija jer ti je to zelja ali treba znati pevati i moja baba moze da snimi pesmu ako Marija Serifovic recimo otpeva umesto njee...eee...ko sve peva tesko nama!Prva o Slobi,druga o Marku,trecavo Gastozu,cetvrta iz opet neke zadruge,peta...svaki put ce pevati o nekom j....u.Bolje da su ti napisali pesmu LJUBAVNICA,istinu i biografsku pravu...Marija evo hoced umesto mene da otpevas dve pesme prodacu stan,hocu i ja da budem pevacica a zelim najbolji vokal!!!Sramotite dobre i prave pevace,ovo je sramota vise stavljati u isti kos Lunu i mnoge sa Marijom,Ivanom Peters,Aleksandrom Radovic i da ne nabrajam!Treba osnovati komisiju i da se zna ko moze da peva a ko ne...uzas...kupite joj komplet stolica,jbg.Mica kupio lepu stolicu sinoc ali nasilnik Marko polomio i gadjao starijeg coveka,voditeljku i publiku!Marko i Luna sa poklonom se tako ne ponasa...ne kulturaa...odvratni stee..fuj.A sto se atributa tice,tako dobrih riba ima na ovoj estradi a ti si krndelj!!!Ni dupeta,ni gridi,lice puno vulkanskih erupcija...ma bljak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA