• 73

Tamara Đurić: "Luna je seoska koketuša, Kija je nestala posle Zadruge 2" (VIDEO)

- Sa toliko malo godina, toliko voulgarnosti, primitivizma, toliko je bez stila, bez harizme - rekla je Tamara za Lunu

  • 73

Tamara Đurić otkrila je da o pobednici Zadruge 2 Luni Đogani ima još gore mišljenje nego nakon prve sezone rijalitija, kao i da je pevačica Kristina Kija Kockar, po njenom mišljenu, nakon Zadruge 1 nestala.

Tamara nema ni malo lepo mišljenje o Đoganijevoj, ali sada poptpuno drugačije doživljava Luninu majku Anabelu Atijas.

- Nisam promenila mišljenje o Luni, naprotiv, sad imam još gore mišljenje o njoj. Zato što tako mlada devojka sa toliko koketiranja, ali ne lepo koketiranje nego kao seoska koketuša. Sa toliko malo godina, toliko vulgarnosti, primitivizma, toliko je bez stila, bez harizme. Mnogo seksa, mnogo vulgarnosti, ružnih reči, promašaja... U njenim godinama ja sam mogla da promašim smao koš ili gol. Taj rasturen brak, pa sad ta neka nova veza, pa to otvoreno pričanje o seksu - rekla je Tmara za Telegraf JETSET i dodala:

Tamara Đurić rođendan

Tamara Đurić, Foto: ATA Images

- O Anabeli sam promenila mišljenje, o njoj sam imala ružno mišljenje dok smo bile na "Farmi", a sad ne toliko. Sada mislim da je ona jedna majka koja je rano dobila dete i nije umela da ga vaspita. Za razliku od Lune, ona je makar stilizovanija fizički, a i nekako psihički ume da odglumi kulturu i nevinost, a ova mala ne zna čak ni da odglumi - objasnila je Đurićeva.

Tamari se ne dopada što pojedine devojke, među njima i Đoganijeva, nakon rijalitija uplove u muzičke vode.

- Čujem da sada svi pevaju, to zvuči odvratno. Ja više ne slušam muziku, kako napuste rijaliti tako krenu da pevaju neke budalaštine, peva se o svemu najgorem. Ja mislim da treba da sviraju ku*cu (smeh), kao što su radili i do sada, da nastave da sviraju kur*u, da prestanu da pevaju i ne ruže muziku - istakla je Đurićeva.

Tamara Đurić rođendan

Tamara Đurić, Foto: ATA Images

Tamara ni o Kiji nema lepo mišljenje, pa je kao i po Luni, oplela po Kockarevoj.

- Ona još uvek aktuelna? Ja sam mislila da je ona još od Zaduge 2 nestala. Njene izjave niti čitam, niti komentarišem, niti čujem. Do mog uha stižu samo lepe stvari, ali ono moj mozak ne reaguje kao objekat. Niti čujem to mjaukanje, cijukanje, pretvaranje, foliranje... ignorišem. Te civile ignorišem potpuno - zaključila je Đurićeva.

Komplemtan razgovor sa Tamarom, kao i da li ulazi u Zadrugu 3 pogledajte u vidu na početku teksta.

(D.J.)

Komentari

  • Max

    A ti inas stila gomilo silikona i plastike!!! 🤣🤣🤣 pokrij se usima!!!

  • Tamara ana

    Rece Palancanka Beogradjanki- hahahahahaha- dobar stos-hahaha!!!

  • XXX

    Who the fuck is Tamara?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima