≫ 

Aleksandra Subotić na operaciji

- Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - rekla je Aleksandra

  • 20
Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić, Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić trenutno je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, na operaciji zamene silikona u grudima!

Bivša učesnica Zadruge na zakazanu operaciju doputovala je iz Bara, gde je bila na odmoru sa ćerkom Magdalenom, dečkom Pecom i majkom Ljubom Pantović.

Pre ulaska u kliniku, u koju je došla sa drugaricom, Aleksandra je rekla da ima strah.

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno - nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - rekla je Aleksandra.

Aleksandra Subotić i David Dragojević Aleksandra pre ugradnje ogromnih silikona, Foto: Stefan Gvozdić​

David Dragojević, njen bivi verenik, bio je jedan od razloga zbog kog se odlučila na velike grudi, a na pitanje da li je vađenje silikona i stavljanje manjih implanta osveta njemu, Aleksandra kaže:

- Ma, on ima svoju devojku, pa neka mu se sveti. On je rekao da voli velike grudi, a sad radim ono što se meni sviđa - poručila je Subotićeva koja sada, nakon što je nepromišljeno stavila prevelike silikone u grudi, kaže da za mlade devojke ima poučnu poruku.

Aleksandra Subotić i David Dragojević Ovako su izgledale Aleksandrine prirodne grudi, Foto: Stefan Gvozdić​

- Nek razmisle o svemu pre nego što urade, i da svaku operaciju urade zbog sebe, da sebi budu lepe. Možda i treba poslušati svoje bližnje. Ljuba me je podržala i ona smatra da mi ovo ne treba, nije bila za tu operaciju prvi put kad sam uradila i smatram da je trebalo da je poslušam - ispričala je Aleksandra za Pink.rs.

VIDEO: Aleksandra Subotić za Telegraf JETSET: Prevarila me je cela Davidova porodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    3. avgust 2019 | 11:37

    to samo lud narod zanima

  • Mirka

    3. avgust 2019 | 13:11

    Da li postoji nesto za sta ova devojka ne krivi Davida.Da li je moguce da sama prica koliko je glupa i naivna kada sve radi sto joj drugi kaze.Devojko ukljuci ponekad mozak

  • Рус

    3. avgust 2019 | 13:06

    Hoće li samo silikone ili će poraditi malo i na mozgu? Ili su novi silikoni povezani sa mozgom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA