≫ 

"Mrtvu te blagosiljam": Potresna poruka Eve Ras uz fotošopiranu sliku pokojne ćerke (FOTO)

Eva je fotošopirala sliku Kristin Stjuart sa Met Gale 2019. godine, nalepivši lik svoje ćerke

  • 9
Eva Ras Printskrin: Youtube/DvogledTvPinkBH, Facebook/Eva Ras

Eva Ras (78) je 1993. godine izgubila ćerku Krunu, kojoj na Fejsbuk profilu često posvećuje razne fotografije i potresne statuse.

Međutim, Evina nova objava izazvala je različite reakcije kod njenih pratilaca, a po mišljenju mnogih Eva je ovaj put, ako se može reći, možda malo preterala.

Naime, ona je objavila fotografiju koja je fotošopirana, a na kojoj je nalepljen lik njene pokojne ćerke, što izgleda prilično bizarno.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa - piše u Evinoj objavi.

Inače, Eva je fotošopirala sliku Kristin Stjuart sa Met Gale 2019. godine, nalepivši lik svoje ćerke.

Eva Ras ćerka Evina objava, Foto: Facebook/kruniska

- Ras je bio genijalac, a Kruna je nasledila to od njega. Ja sam pored njih dvoje bila čist kreten. Sumnjam da je moja Kruna umrla. Kad su dopremili njeno telo iz Pariza, savetovali su me da je bolje da ne otvaramo sanduk i ja sam to poslušala - kazala je Eva pre izvesnog vremena, nahvalivši pokojnog muža Radomira Stevića Rasa.

VIDEO: Eva Ras o navodnoj aferi Jelene Karleuše: To je njena privatna stvar, ne znam žene koje nisu varale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    4. avgust 2019 | 14:40

    Pustite ljudi .Majka koja izgubi dete njoj je sve dozvoljeno.Velika je to tuga.

  • Rs

    4. avgust 2019 | 10:42

    Pukla zena ko petarda

  • Meni je žao

    4. avgust 2019 | 14:53

    Iskreno mi je žao ove žene i svakog roditelja koji izgubi dete. To je nešto najstrašnije što može jednom čoveku da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA