"Seljaci, ja nisam operska pevačica": Karleuša žestoko po hejterima koje je šokirao njen kostim

- Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu - napisala je JK

  • 64
Jelena Karleuša Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša imala je nastup u Igalo, a za tu priliku obukla je provokativni kostim koji je više otkrivao nego prekrivao. Bilo je onih kojima se stajling JK nikako nije dopao, a pevačica je osula paljbu po svojim hejterima koji su je kritikovali.

- Hvala, Igalo. Opet sko pokidali. P.S., imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela - napisala je JK.

Pogledajte i stajling Jelene Karleuše u Igalu:

 
 
 
View this post on Instagram
About last night HVALA IGALO! OPET SMO POKIDALI!#montenegro #swipeleft Ps(imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela. )A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

VIDEO: Karleuša, Duško i deca su na odmoru, a sa njima je i Tošićeva najveća ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    4. avgust 2019 | 21:47

    uskoro u ces ti da nastupas u domovima i klubovima penzionera

  • baba smilja iz darosave

    4. avgust 2019 | 21:58

    ti si samo WANNA BE i nista vise

  • VX

    4. avgust 2019 | 20:55

    Ona sebe poredi sa Bijonse,Lejdi Gagom, Rijanom......Iza njih stoji ogromna muzička mašinerija a iza nje onaj njen rogonja kojem nemilice troši pare za svoju skupu garderobu i scenografiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA