≫ 

"Dosadna si!" Isplivao pravi razlog prekida prijateljstva Lune i Anastasije, postoji i snimak

- Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu - rekao je dobro obavešten izvor

  • 59
Anastasia Raznatovic, Luna Djogani Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani i pevačica Anastasija Ražnatović  prekinule su dugogodišnje prijateljstvo koje je trajalo 13 godina, a sada je "isplivalo" šta se zapravo desilo između bivših prijateljica i kuma.

Pojavio se video snimak na kom Luna izjavljuje ljubav Anasatasiji koja joj oštro ogovara, a onda je grubo odgurne od sebe.

- Volim te. Anastasija, volim te - ponavljala je Luna.

- Dosadna si! Briga me! Odje*i! - uzvratila je Ražnatovićeva.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna i Anastasija prekinule su prijateljstvo 2015. godine neposredno pred 18. rođendan Ražnatoićeve na koji Đoganijeva nije bila pozvana.

- Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip je nastao u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu - otkrio je dobro obavešten izvor.

Bivše drugarice su godinama bile nerazdvojne, a u jednom periodu Luna je živela kod Ražnatovića.

Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

- Lunina majka Anabela se tada preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila - rekao je izvor.

Dobro bavešten ivor otkrio je daje Ceca brinula o Luni i da je nije razdvajala od svoje dece Veljka i Taše.

- Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Luna Đogani, aerodrom Luna Đogani, Foto: ATA Images

Đoganijeva je u Zadruzi govorila o prijateljstvu sa Anastasijom, ali i zašto je došlo do kraha prijateljstva.

- Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca - izjavila je Luna svojevremeno u rijalitiju.

VIDEO: Luna u minimalnom bikiniju šalje muzički pozdrav iz Egipta

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaje

    7. avgust 2019 | 10:16

    Luna se nabacivala dečku svoje najbolje drugarice? Ma nemoguće! (ni)JE Luna takva 😂. A mamica se preselila kod momka i ostavila dete samo. Divna neka porodica! Lunci "ne može da ga drži u gacama", ni prijateljstvo od 13 godina joj nije bitno, ni to što joj je Ceca bila više majka od rodjene majke!

  • Ana

    7. avgust 2019 | 10:40

    Ovoj ništa nije sveto! Zbog svoje opsesije da spopada zauzete muškarce, pljunula je na kuću u kojoj je zivela i na ljude koje su je hranili kada je majka ostavila!

  • Hmmm

    7. avgust 2019 | 11:18

    Htela Anastasjinog dečka? Što me to ne čudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA