"Danima sam se lečila": Kija progovorila o svom zdravstvenom stanju, ali i o Slobinoj novoj devojci

- Nije mi bilo dobro, danima sam se lečila, ali sam eto kao pravi profesionalac otišla na zakazane nastupe - rekla je Kija

Sloba Radanović, Kija Kockar Foto: Instagram/slobaradanovic, Nikola Tomić

Kija Kockar već danima bolesna radi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe, a njeno zdravstveno stanje se kako kaže zbog toga samo pogoršalo.

- Nije mi bilo dobro, danima sam se lečila, ali sam eto kao pravi profesionalac otišla na zakazane nastupe. Mislila sam da će biti bolje, ali samo se pogoršalo, ali dobro, biće sve u redu - rekla je Kija.

Kija Kija, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Kockareva je potom prokomentarisala i to što njen bivši suprug pevač Sloba Radanović ima novu devojku, koju joj još uvek nije predstavio, a prevačica je priznala da od njega to očekuje.

- Ne znam kako se zaljubio, nisam upućena u njegov život, to je njegovo pravo, a što se tiče mene, za sada, ne znam. Kada on bude želeo da predstavi devojku, on će je predstaviti. Ja je ne poznajem - rekla je Kija u emisiji "Premijera".

Sloba Radanović Sloba, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Kija se zavodljivo valja po podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    9. avgust 2019 | 13:18

    Kija, kako si uspela da od miljenice nacije postaneš najomražebnija osoba za samo godinu dana?

  • Jelena

    8. avgust 2019 | 17:11

    Sloba nema dušu, mnogo je poleteo... Ako mu se vrati delić kako se poneo prema ženi, zatim ljubavnici, zažaliće što je postojala uopšte Z1.

  • Mi

    7. avgust 2019 | 22:39

    Zeno iskompleksirana i frustrirana ostavi vise i zaboravi bivseg muza na miru,decko je odavno stavio tacku u vezi tebe zaboravio da postojis i odavno zapoceo novi zivot,a ti uporno tu pricu forsiras jer jedino na kontu toga mozes da budes u centru paznje misleci da mozes kod naroda da izazoves vecito neko sazaljenje jer ti drugacije ne mozes opstati kao sto si na sazaljenje i pobedila u zadruzi 1,ali zeno shvati da si odavno provaljena i dosadna si vise svima!Ostavi Slobu na miru pusti decka da zivi svoj zivot i ne pravi "karijeru"preko Slobine kicme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA