≫ 

Intervju, Nina Badrić: Iskreno o karijeri, ljubavi, oduševićete se kako vidi sebe za 10 godina

Ekipa potrala Telegraf popričala je sa muzičkom zvezdom iz Hrvatske o aktuelnim temama

  • 23
Nina Badrić Nina Badrić Foto: Jelena Balić/Promo

Popularna pevačica Nina Badrić ponovo će biti gošća Beograda, a svoj novi nastup u srpskoj prestonici imaće 24. avgusta na Ušću, u okviru Music Week Festivala, koji će se održati od 23. avgusta do 25. avgusta. Ekipa portala Telegraf.rs porazgovarala je sa muzičkom zvezdom iz Hrvatske, pri čemu smo se dotakli aktuelnih tema.

Nina je u intervjuu za naš portal pričala o karijeri, ljubavi, kao i o svojim planovima.

  • Važite za jednu od najlepših pevačica u regionu, godinama unazad. I to prirodnih lepotica, što je jako bitno. Koja je tajna Vašeg uspeha? Da li je to snažan i stabilan muškarac, unutrašnji osećaj, zrele godine…?

Kada bih vam otkrila svoju tajnu..., znate šta bi se dogodilo... ? Ha, ha... Nema tu tajne. Hvala mojoj divnoj majci na odličnim genima, a sve je ostalo trud i rad. I velika podrška moje porodice.

  • O privatnom životu malo pričate. Možete li nam odati tajnu – da li je Nina srećno zaljubljena i voljena?

Moje srce je jos uvek slobodno za ljubav.

  • Niste rame uz rame sa najnovijim muzičkim trendovima. Imate svoju posebnost, svoj stil, ostajete dosledni svemu onome što ljudi kod Vas i vole. Razmišljate li ikada o tome da se to promeni ili će Nina zauvek ostati onakva na kakvu smo i navikli?

To je moj muzički izražaj i nema tu kalkulacije. Bilo bi neiskreno da ja sad počnem da pevam neke pesme koje su u trendu samo zbog popularnosti ili mozda više novaca. Ja to ne mogu snimam ono sto mi se sviđa i pišem pesme koje su meni lepe. Imam veliku sreću i Božji blagoslov da se publika u njima pronalazi i da ih je zavolela.

  • Za pesmu “Volim te volim”, koja će mnogima svirati za prvi ples na venčanju, pisali ste i tekst i muziku. To je naišlo na sjajne reakcije i, kako se ispostavilo – bilo je pun pogodak. Planira li Nina i u budućnosti sama pisati svoje pesme?

Već sam napisala puno svojih pesama, što mnogi ne znaju. “Volim, te volim" je jedna od njih, a svakako moj najveći autorski uspeh je pesma "Takvi kao ti". Pisanje pesama je za mene jedan divan način da emocije koje me nekada preplave, prebacim na papir i da ih podelim s publikom.

  • Nedavno smo čuli kako “Dani i godine” zvuči u izvođenju muškaraca, čini mi se na Hvaru. Da li Vas iznenađuje i koliko Vam imponuje kada se i muškarci pronalaze u Vašim pesmama, a ne samo žene?

Ha, ha, ha. Momci su bili odlični. I baš im hvala što su pokazali da i muškarci vole moje pesme i da im nije problem da glasno zapevaju ljubavne stihove. Predrasuda je da muškarci ne vole balade ili nežne reči i ekipa na malenom brodiću je to jasno i glasno pokazala. Još jednom im šaljem veliki pozdrav. Bili su genijalni i postali su pravi hit na društvenim mrežama.

  • Znam da će mnoge žene ovo zanimati, pa je neizostavno sledeće pitanje. Kakav je osećaj kada Vas prezgodni Slavko Sobin ljubi u vrat?

Hahahaahahhahahha!!!! A da odgovorim svojim stihom....još i sad sva zadrhtim!! Hahhahahahaha!

  • Iza sebe imate brojne duete i svi su hitovi. Da li je na pomolu možda neki novi duet?

Radimo na novim materijalima i novom albumu, pa možda na nekoj od novih pesama bude i gostiju. Videćete sve na vreme. Ima jako puno muzičara sa kojima bih volela da ukrstim mikrofon!

  • Za koju stranu muzičku zvezdu biste mogli reći da Vam je najsličnija? Po energiji, stavu, svemu.

Teško je reći. Ne poredim se ni sa kim jer to nema smisla, no u pevanju i emociji koju je davala na pozornici oduvek je moja ljubimica bila Vitni Hjuston.

Nina Badrić Nina Badrić Foto: Jelena Balić/Promo
  • Šta je za Vas, kao jednu od najuspešnijih i najkvalitetnijih pevačica današnjice, najvažnije u životu? Šta Vas najviše ispunjava i šta je Vaša zvezda vodilja?

 Na prvom mestu je moja porodica. Oni su moja sreća, podrška i ljubav. I prijatelji koji su tu uvek.

  • Želja koju još niste ostvarili?

Previše ih je. I ponekad pomislim da sam ja odavno spremna za neke stvari koje se naprosto u mome životu nisu još dogodile. No, odmah me misli odvedu na drugi stranu jer to znači da ce se najlepše stvari tek dogoditi. Verujem da me čekaju divne stvari i događaji.

  • Kako Nina Badrić vidi sebe za 10 godina?

U istom ovom ritmu, ali s malo više odmora na mom dragom Hvaru. Uz čoveka kojeg volim i koji me voli.

Pogledajte spot za pesmu Nine Badrić - "Volim te, volim":

(B.B./V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    10. avgust 2019 | 21:44

    Lepa, zgodna i odlično peva.

  • Mako

    10. avgust 2019 | 17:39

    Bezuspešno nam namećete tu drugorazrednu pevaljku iz druge države . Ovde nikome nije interesantna.

  • Zraka pg.

    10. avgust 2019 | 19:20

    Ja bar znam sto je zenska ljepota, i za ovu pevaljku iz kroacije kazem da je ribaa do boola i jos bolja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA