Kija završila na infuziji i dalje se ne oseća dobro, a sada se obratila fanovima (FOTO)

Kockareva se nedavno požalila na svoje zdravstveno stanje, a po svemu sudeći još uvek se ne oseća dobro

  • 93
Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar nedavno se požalila na svoje zdravstveno stanje i ispričala da se danima lečila, ali da je ipak kao pravi profesionalac odradila sve svoje poslovne obaveze i održala zakazane nastupe.

Nakon svega Kija se oglasila na društvenim mrežama i podelila da se i dalje ne oseća dobro.

Ipak, Kija je rešila i da se našali, pa je napisala:

- Znala sam zašto sam kupila ovu stolicu. Da imaju gde infuziju da mi zakače.

Kija Kijina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram

VIDEO: Kija se zavodljivo valja po podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za Novinara

    9. avgust 2019 | 18:22

    Kija se proslavila tako sto ju ju je muz prevario sa omrazenom cerkom omrazene pevacice. Kija je i ranije bila na televiziji kad je pratila Slobu dok se on takmicio u PZ, bila je i u par spotova gde je bila obnazena i u jednom u kojem je bila skroz golih grudi.... Da li ste znali za Kiju u tom periodu kada je ona to radila? Sta mislite zbog cega je ona to radila? - Da bi postala poznata. I? Jel joj uspelo? - Nije. Postala je poznata zahvaljujuci gluposti drugih ljudi. Plus, kako je ona sve gradila kad do kraja zadruge nije ni znala da ce da bude pevacica? Kako se ona za nesto izborila kad joj je Pink poklonio pesmu za dzabe? Jedino za sta se izborila je da njeno ime nakon zadruge ne padne u zaborav. A to je uradila opet kaceci se za druge ljude, uglavnom Slobu. Sta ti prvo padne na pemet kad pomislis na Kiju? Sigurno ne njena "muzicka karijera".

  • Velibor

    9. avgust 2019 | 19:09

    To moze samo u Srbiji! Anonimna stjuardesa preko realitija, postade vrhunska pjevacica, voditeljka, muzicki ziri, knjizevnica. E moj narode, tekstovi o njoj i sizofrenoj Luni pokupe i preko 70 komentara, a velicanstvena zenska odbojkaska reprezentacija posle izvojevane vize za OI samo 16!!!

  • Čika Doktor

    9. avgust 2019 | 22:28

    Dijagnoza pati što su joj opet otkazati nastup u budvi pa sad kao infuzija WTF...🤔😂 slobo dečko klub paris napunilo full eto vam bolesni kijevci koga narod volim i podrzava, žena provaljena i pukla na svim frontovima. Caoo decoo lepo pajkite i sanjajte kiju kako puni klub. Poy👋😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA