Goca Tržan progovorila o Ivanu Marinkoviću nakon tvrdnji da je platio alimentaciju od 410.000 dinara

Pevačica je imala oštar odgovor nakon navoda da je njen bivši suprug platio alimentaciju

  • 8

Pevačica Goca Tržan progovorila je o svom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću za kojeg se tvrdi da je isplatio alimentaciju od 410.000 dinara.

- Nema šta ja tu da komentarišem, to su pravne stvari i to ja ne pričam za medije, ne dolazi u obzir - kratka je bila pevačica.

Suđenje, Ivan Marinković Goca Tržan Goca Tržan, Foto: ATA Images

Goca je priznala da je ljubitelj nudističkih plaža, te da vrlo rado voli da letuje kao nudista, ali ne na našim prostorima.

- Bila sam oduvek ljubitelj nudističkih plaža, ali nažalost nudizam u zemlji Srbiji, odnosno u Crnoj Gori odavno više nije zaštićen i mnoge moje kolege tamo više ne mogu slobodno da uživaju. Ja ne znam kako ljudima objasniti da nije nepristojno što ste ih slikali na nudističkoj plaži gole, nepristojno je to što ste došli da ih slikate i nepristojno je da budeš obučen, jer ja kada sam išla na nudističku plažu, postoji čuvar koji je obučen i dolazi da opominje i kaže "Skinite se jer ne smete da budete obučeni ovde". Tako da je stvar u tome da ne bih rizikovala da ulazim u konflikt, da nekome slomim aparat, da nekog počupam ili prebijem što je došao da me slika negde gde nema pravo to da radi. Tako da se za nudizam čuvam samo negde kada sam van granica naše zemlje i gde nema naših ljudi - skrena je Goca.

VIDEO: Evo šta su rekli advokati Goce Tržan posle ročišta

(Telegraf.rs/Srbija Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    9. avgust 2019 | 18:24

    Kad trazis pricas,a kad dobijes ne pricas!!!!

  • SRBIN

    9. avgust 2019 | 18:36

    Zevala si na sva usta kada ti je covek uplatio neces da komentarises a davala si izjave po novinama kako ces ga u zatvor sta ti ja znam vec. SAD kada je placeno to su pravne stvari ajde vise majke ti sramota a i nezamaraj ljude vise

  • Zvele

    9. avgust 2019 | 18:25

    Jaoj Goco , Goco mali vragolane .Znam te puško kad si pištolj bila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA