"Ježim se kad pomislim da sam bio sa takvim otpadom": Vladimir brutalno opleo po Staniji (VIDEO)

Stanija će pobesneti kada čuje šta je Tomović sve rekao o njoj

  • 60
Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević Printskrin: TV Pink, Instagram/stanijadobrojevic

Vladimir Tomović gostovao je ove noći u emisiji "Narod pita" i tom prilikom bez dlake na jeziku opleo po svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević.

- Ja mogu stvarno da kažem posle svega što je ona rekla, posle toga što mi je psovala porodicu, posle kletvi, posle uvreda mogu stvarno da kažem da je ona jedan ljudski odron, da je niko i ništa, da me je sramota što sam ikada u životu dodirnuo Staniju Dobrojević, a ne bio sa njom. Ježim se kad pomislim da sam ja morao da budem sa takvim otpadom. Moralna nula... - rekao je Tomović i dodao:

Vladimir Tomović Vladimir priča o Staniji, Printskrin: TV Pink

- Najčešće što ona govori u rijalitiju je: "Ja moram da opravdam honorar", da, ali ne moraš da budeš gola od jutra do mraka, ne možeš da mi pričaš proputovala svet, a ne zna gde je koja država, ne znaš tablicu množenja, ne znaš ništa... Sramota me je što sam bio sa njom.

Šta je sve Vladimir rekao o Staniji poslušajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzetic

    11. avgust 2019 | 08:18

    Bravo Vlado legendo..

  • Ja

    11. avgust 2019 | 13:02

    Sta ces ti sa Stanijom. Posle onoga sa Kristijanom na farmi zar ti nije jasno sa kim imas posla. Devojka koja je sebi dozvolila da se vata sa kriminalcem zarad soua i rijalitija je spremna na sve. Pre toga mi je i bila simpaticna ali posle farme mi se zgadila, a ni sad nije nista novo ni bolje pokazala.

  • Mini

    11. avgust 2019 | 11:44

    Pustili su sinoc snimak gde baca krstic jezero, gleda u kameru da je i snimi kune ga " dobogda ti se sve najgore vratilo" i on treba da cuti. Stanija jedno vrliko razocarenj. Onakve svadje sa svima, psovanje, setanje po kuci po ceo dan u tangama i bez brushaltera, onolika nepimenost, osnovne stvari ne zna. Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA