≫ 

Bukti rat! Lukas: Ti si najveći ljubitelj banana! JK: Narkodileri i ku*ve ti nisu prijatelji! (FOTO)

Jeleni i Aci nije prvi put da prekidaju prijateljstvo, a ovaj put do svađe je došlo javno

  • 48
Aca Lukas, Jelena Karleusa Foto: Nikola Tomić, Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Aca Lukas javno su zaratili, nakon što je on našao za shodno da je javno ispljuje pošto je ona pokazala negodovanje zbog isticanja rođendanskog slavlja biznismena Dragoslava Ilića.

- Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili... Sve dok se najgori šljam promoviše u "biznismene, elitu i gospodu" obrazovani mladi ljudi će bežati odavde glavom bez obzira - napisala je.

Nedugo zatim, usledio je javni odgovor Ace Lukasa. On ja objavio njenu objavu, uz sledeću poruku:

- Ne znam zašto se neke "persone" bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji "banana"! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin - počeo je Lukas.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

- Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! - nastavio je.

- Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni! - napisao je Lukas.

Jelena Karleusa, Aca Lukas Jelena Karleuša i Aca Lukas, Foto: ATA Images

Očekivano, Jelena nije ćutala i ostala nema na reči kolege i dojučerašnjeg prijatelja.

- Odakle ti ideja druže da mi ise obraćaš preko Instagrama?! Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te "nafte" iz Venecuele na koju ti radiš - počela je Jelena, uz nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

- Ko tebe dira?! Je*em ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kog imaš. Narkodileri i te ku*ve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezeroar. Ali tvoj izbor - nastavila je.

Aca Lukas, Jelena Karleuša Jelena i Aca u vreme učestalih druženja, Foto: Twitter/@karleusastar

- Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiju? Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet - dalje je napisala Jelena.

Evo i kompletne poruke:

Jelena Karleuša Aca Lukas Jelenina objava, Printskrin: Instagram/karleusastar

VIDEO: Anastasija pored dečka zapevala na rođendanu biznismena

VIDEO: Lukas prvi put u javnosti pokazao novu devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Plastiko

    14. avgust 2019 | 10:09

    Ako imas problem sa Cecom,resi ga sa njom, veoma je jadno i bedno da joj vredjas decu. Zamisli da ona stavi komentar sta ti je sa decom jer su glupa na tatu fudbalera ili na mamu koja ne zna ni sama sa kojim se krimosima kresala,a da ne pominjemo fizicki izgled. Pritom ti si nasla da komentarises da je neko izoperisan a fala bogu imas ogledala svuda po kuci pa se pogledaj. Jbt koliko ste jadne i sujetne sve redom

  • Wtf

    14. avgust 2019 | 10:55

    Prvo dotična se družila sa kriminalcima imala dečka takvog zvanja i kod koga si bila davne 2002 gost u hotelu koji je trebao da bude srušen ....hm zato plastiko začepi dosadna si a sve to radiš jer si ljubomorna na Cecu

  • zvrk

    14. avgust 2019 | 10:31

    Pokrij se tim sesirom i cuti, kakvu majku imaju tvoja deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA