≫ 

Ceca se oglasila nakon što je pucano na kombi Maje Berović

- Šokirana sam i duboko potresena - kaže Ceca

  • 7
Maja Berovic, Ceca Raznatovic Foto: Nikola Tomić

Ceca Ražnatović (46) potresena je nakon vesti da su nepoznati ljudi sa fantomkama izrešetali kombi Maje Berović (32) u Mostaru, pa se i javno oglasila.

- Prestrašno je da se dešavaju stvari poput napada na Maju Berović. Šokirana sam i duboko potresena kako napadom na moju dragu prijateljicu i koleginicu Maju Berović, tako i činjenicom da se takve stvari dešavaju - rekla je Ceca.

Podsetimo, incident se desio u subotu nakon koncerta muzičke zvezde u tom gradu, a u kombiju su se u tom trenutku nalazili njeni muzičari.

Ceca Ražnatović Maja Berović Maja i Ceca, Foto: Instagram

Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume.

- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

VIDEO: "Volim sve žene, a uz mene ide neka lujka": Mili o novoj pesmi i sličnosti sa Fridom Kalo

VIDEO: Ovakvu je niste videli: Maja Berović bez šminke i u trenerci

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    17. avgust 2019 | 09:57

    Mostar je grad slučaj, tamo vam je kao u gazi. Generalno bio jako lijep grad prije rata Danas sve samo nije sigurno Ko nezna grad dijeli Neretva na istočnu i zapadnu obalu na istočnoj su muslimani na zapadnoj hrvati i 60% stanovnika mostara ne prelazi sa svoje strane na drugu . Noću ako ste hrvat i zalutate u bošnjački kafić necete se dobro provesti kao i obratno. Žalosno je sta se desilo sa tog lijepog grada ali danas taj grad je sve osim sigurnog. Ukratko iz prve ruke.

  • Marko

    17. avgust 2019 | 11:44

    Istina je da je mostar nesiguran grad i da vladaju velike podjele izmedju bosnjaka i hrvata. Al to nema veze sa Majom

  • Aca

    17. avgust 2019 | 12:57

    Pa zato sto je rkla da je ponosna srpkinja a to u Bosni Izetbegovicevci ne dopustaju pa zaro Dodika uvek napadaju apa zato sto velica RS i da je srbin a ne poturica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA