• 7

Samo je spustila glavu: Karleuši tačno u ponoć usred koncerta publika priredila emotivno iznenađenje

Jedan od zaposlenih joj je na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila

  • 7

Jelena Karleuša održala je u petak, 16. avgusta, spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji, a sa publikom je dočekala i 41. rođendan.

Iako je nekoliko sati ranije na Instagramu napisala poruku kojom je jasno stavila do znanja da se istom ne raduje, publika ju je iznenadila.

Naime, tačno u ponoć Jeleni je masa ljudi uglas počela da peva "Danas nam je divan dan", a Jelena se "ukipila" pred njima i spustila glavu.

Međutim, to nije sve, pošto joj je zaposleni na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, ovo je prvi rođendan koji Jelena dočekuje i slavi bez majke Divne Karleuše, zbog čega joj "divan dan" više nije ni toliko divan, niti mu se kao pre raduje.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša

Jelena Karleuša kao mala sa majkom Divnom, Foto: Privatna arhiva

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, nakon teške bolesti i borbe sa kancerom.

Jelena je u tom momentu bila na putu iz Austrije za Beograd, a kako joj ne bi pozlilo na aerodromu, prijatelji su joj tužnu vest saopštili kada su došli po nju na aerodrom Nikola Tesla.

- Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva - jedna je od poruka koje je Jelena nakon Divnine smrti objavila na svom Instagramu.

U pitanju je, inače, pesma Meri Elizabet Fraj.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Qwer

    Sve je to život. I bez roditelja se u jednom trenutku mora. Što kažu stari : "Samo neka je po redu" a ovde je tako. Jeste Divna bila još mlada žena, ali Onaj odozgo kad pošalje depešu, niko nije pobegao.

  • 6y66

    Jel i Vranjes cestitao?

  • Ljubiša

    Au,vidi tu masu ljudi,ne možeš ih prebrojati,isto kao na protestima SzS...50-60.mučenika sa rukom u džepu,pikaju džepni bilijar...za šlag na torti.Nego je'l će torta biti rendana,ili cepana?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima