• 20

"To je bolna tema..." Marinko ljut na sina jer je objavio slike srušene porodične kuće u Bosni

- To je za mene i dalje veoma bolna tema - rekao je Marinko

  • 20
Marinko Rokvic

Marinko Rokvić ispred rodne kuće, Foto: Instagram/nikolarokvic

Marinko Rokvić (65) priznao je da mu nije bilo sve jedno kada je njegov sin Nikola (34) na društvenim mrežama objavio sliku njegovog rodnog mesta i srušene porodične kuće u kojoj je odrastao.

- To je za mene i dalje veoma bolna tema. Zaista ne mogu o tome. Razumite me, molim vas. Nikola je fotografije iz Bosne objavio na Instagramu, ja sam malo zbog toga ljut na njega - kaže Marinko.

- Nisam za to da sada o tome pričam za medije, posle toliko godina, zaista ne bih da se ponovo vraćam u taj period - objasnio je Marinko za Pink.rs.

Podsetimo, Nikola je na društvenim mrežama pokazao očevu rodnu kuću u Bosni, što je Marinka naljutilo.

- Mesto gde je pre nesrećnog rata u Bosni bila Marinkova rodna kuća! Bože zdravlja pa da se obnovi - napisao je Nikola na Instagramu.

Marinko Rokvic

Marinko Rokvić, Foto: Instagram/nikolarokvic

VIDEO: Nikola i Marko Rokvić su se najviše tukli oko Nove godine, a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Meksa

    Sramno je a tu kuću je otpevao u jednoj pesmi , zove se pesma kućo stara . GREH je to prema precima , ja sam nedaleko od Grahova i svoju kuću sam obnovio i dovedem sinove često da vide gde se rodio tata. AKO zaboravimo ko smo , sve je badava , slava novac i estrada džaba pola Novog Sada .

  • Срб

    А што би био љут на Николу што је објавио слику срушене куће Шта рано је за то после 30 година или није политички подобно

  • Lord

    Svi bre kukate za Bosnom, a odavno pobegli u Srbiju, i odavde patriotisete, i kukate za rodnom grudom. Kad toliko volite Bosnu, tutanj nazad, ionako ste doneli u Srbiju prostakluk...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima