• 1

Satnica: Evo ko i kada nastupa na Music Week-u!

Besplatni koncerti najvećih zvezda regiona na Ušću od 23. do 25. avgusta

  • 1

Više od 15 najvećih zvezda pop, trep i narodne muzike nastupiće na prvom beogradskom Music Week festivalu na Ušću! Ulaz na festival je besplatan, a sve što je potrebno jeste da sa Google Play ili App Store-a skinete besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, koja služi kao besplatna ulaznica.

Festivalske kapije otvaraju se u 19 časova u petak 23. avgusta, a na binu prvi izlazi Saša Kovačević u 20 časova. Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21 čas, a nakon njega nastupa regionalna zvezda Jelena Rozga.

Od 22:30 za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2:30 časova.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće

Foto: Promo

Drugi dan festivala, 24. avgust, u 20 časova otvara legenda regiona Hari Mata Hari, nakon kojeg nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa naših prostora, Nina Badrić, u 21:15. Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30 časova, nakon nje na binu stupa Aca Lukas 00:45, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić čiji nastup počinje u 3 časa iza ponoći.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće

Foto: Promo

Poslednji dan festivala, nedelja 25. avgust, rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20 časova, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah, u 20:35. Nakon nje, od 21:15 očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić od 22 časa. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa od 22:40, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne mega zvezde Buba Corelli i Jala Brat.

Za spektakularno zatvaranje Music Week-a zadužena je Maya Berović, čiji nastup počinje u 1:10 časova.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće

Foto: Promo

Ulaz na Music Week je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, međutim, za samo 2.500 dinara, posetioci koji žele da podignu zabavu na viši nivo, mogu nabaviti ALL YOU CAN DRINK VIP PASS koji omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom večeri. VIP passovi dostupni su na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Detaljna satnica i mapa festivala dostupni su klikom na ovaj link.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 6y66

    A nedelja presmesna, ima deca do 12 13 godina da se provedu vrhunski haha

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima