"Tresem se od uzbuđenja": Nataša Bekvalac najavila veliko iznenađenje za svoje fanove (FOTO)

- Nakon neprospavanih noći, mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je presudila - poručila je pevačica

  • 20
Nataša Bekvalac Foto: Marko Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac obradovala je sve svoje fanove kada je na društvenim mrežama najavila svoj koncert u beogradskoj Areni.

Pevačica će sledeće godine proslaviti 20 godina karijere, a tom prilikom će napraviti veliki solistički koncert i to baš na Dan zaljubljenih.

- Nakon neprospavanih noći, mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je presudila. Sa ponosom i svim "ne daj Bože" emocijama koje osetih u toku današnjeg dana dok sam se "sastavljala" i "rastavljala" u milion komada "vrištim" da smo zakazali beogradsku Arenu 14. 02. 2020. Tresem se od uzbudjenja ljudiiiii!!! Pišite mi koje pesme želite da zajedno pevamo tog dana, dana kada ću slaviti 20 godina koliko sam u ljubavi sa muzikom i vama - poručila je Nataša.

"Razbićeš", "Konačno, sve pevaj", "Neka je sa srećom. Vreme je bilo"  - bili su samo neki od komentara njenih fanova na Instagramu koji već uveliko biraju pesme koje će im pevačica otpevati u Areni.

VIDEO: Nata otkrila: Ja sam sirotinja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA