≫ 

Stravična objava Pinkove zvezde: 4 manijaka su pokušala da me siluju, vukli su me u kola i vređali

- Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne… - poručila je Zorica

  • 8
Zorica Antić Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Zorica Antić koju su gledaoci upoznali kada je tverkovala u formatima "Ja imam talenat" i "Pinkove zvezde All Talents" podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama detalje jezivog događaja koji ju je zadesio.

Kako tvrdi, četiri momka napala su je ispred zgrade u kojoj živi zbog čega sada strahuje za svoj život.

- Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00:30 h (u to vreme sam se vraćala iz plesne škole). Pre svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa po kojom pretnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije (deco izvini) "Silovaću te!", "Je*aću te!" slike polnih organa i slično, odlučila sam da i taj kontakt blokiram - napisala je Zorica.

Zorica Antić Zoričina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram

- Pratili su me od trafike (gde izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola, milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživela, imam rupe u sećanju… Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namerom da me uguraju u auto uz nastavak vređanja mene naravno… - otkrila je Zorica i dodala:

Zorica Antić Zoričina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram

- Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobegli.

Zorica Antić Zoričina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram

- Nadležni reagovali nisu, nije bilo kamera. Trafika takođe kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne… - napisala je Zorica na svom Instgarm storiju.

Zorica Antić Zoričina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tref

    26. avgust 2019 | 16:45

    Pa ti si ženo Brus Li. Petorica su te napali i silom hteli da guraju u automobil i ti uspela da udješ u zgradu. Pa Wau mačko što si opasnaaaa ijaoooo što si agresivna pa ti kidaš ljude na komade. Ufff ludilooo, mmm

  • Kursumlija

    26. avgust 2019 | 15:18

    Krece Zadruga...

  • Suzana

    26. avgust 2019 | 17:15

    Jeste da smo posrnuli kao društvo. Jeste da je sistem vrednosti totalno poremećen. Ali, mislim da, bar u nama srbina, ima još malo neke ljudskosti koja je kod drugih odavno iščezla, pa dajte da na ovakve stvari ne reagujemo sarkastično i bezobrazno. Nikada, ali baš nikada, ne znamo koga će šta u životu snaći. A budala koje vrebaju, ima svuda, na žalost.. I nemoj da mi uvek znamo da li je neko kriv ili nije... I da li je to sam tražio. Nije na nama da sudimo... NIJE TEŠKO BITI FIN 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA