Maja Berović na nastup na Ušću došla sa 10 telohranitelja, niko nije smeo da joj se približi (FOTO)

Nakon svega što joj se izdešavalo, pevačica je očigledno uplašena za svoju bezbednost

  • 40
Maya Maja Berović Maja Berović/Foto: Marko Jovanović

Pevačica Maja Berović nastupila je u nedelju, 25. avgusta na Ušću, u završnoj večeri Music Week festivala, a u korak ju je pratilo obezbeđenje, čak njih desetorica.

Pevačica je na Ušće stigla u pratnji telohranitelja, krupnih momaka koji su motrili na svakog ko je bio u Majinoj blizini, a kada bi joj se neko previše približio odmah su reagovali.

I tokom performansa, ispred bine, stajalo je obezbeđenje motreći na publiku i vodeći računa o bezbednosti pevačice, s obzirom na sve neprijatne situacije koje su joj se izdešavale poslednjih meseci.

Maya Berovic, obezbedjenje Maja Berović u pratnji obezbeđenja, Foto: ATA Images

Naime, na Majinu luksuznu vilu na Dedinju, pre mesec dana navodno je bačena eksplozivna naprava, dok je pre deset dana pucano na kombi u kome je bio bend koji prati Berovićevu, što je ona i potvrdila.

Iako je pre nastupa, okružena sa deset članova obezbeđenja, istakla da se oseća bezbedno i da je nije strah, Berovićevoj očigledno nije svejedno kada je na ovakvim nastupima.

Maya Berovic, obezbedjenje Maja Berović sa obezbeđenjem/Foto: Marko Jovanović

Maya Berovic, obezbedjenje Maja Berović sa obezbeđenjem/Foto: Marko Jovanović

- Ne plašim se za svoju bezbednost, jer kako vidite okružena sam najboljim i najjačim muškarcima, a i ko meni sme da priđe od, pre svega, vas ovako dobrih novinara, pa onda od moje publike (smeh) - poručila je Maja.

VIDEO: Maja Berović prvi put u javnosti nakon jezive pucnjave na nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    26. avgust 2019 | 19:29

    Ko je ova? Sta peva?

  • Moma

    26. avgust 2019 | 22:01

    E Srbijo zemljo, pazi Maja Berovic??? Jaka faca da je cuvaj deset ljudi... Sama sebi dize cenu... Kao otece je, ubice, sta ce?.... Umisljena riba 🐡...

  • Bata

    26. avgust 2019 | 20:35

    Au brate, pa toliko telohranitelja ni Putin nema. Ko će nju jadnicu da dira? Diže sebi cenu kao da je svetska zvezda a ne obična klupska pevaljka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA