≫ 

Lukas nastavlja da proziva Brenu: Je l' ovo JK ili JF?! Nije, to je trećedobna Štrumpfeta! (FOTO)

- Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobegla je teta, to je naša trećedobna Štrumpfeta! - napisao je Lukas

  • 37
lepa brena aca lukas Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Aca Lukas (50) pobesneo je tokom Music Weeka, pošto je smatrao da mediji njegov nastup nisu ispoštovali kao nastup Lepe Brene (58), a naglasio je da je Brena sve vreme pevala na plejbek.

Poznato je da nekadašnji prijatelji već dugo ne razgovaraju, a nakon objave posle nastupa na Music Weeku, Lukas je nastavio da proziva Brenu, sve vreme javno, pa ju je sada nazvao i "trećedobnom Štrumpfetom".

- Je l' ovo JK (Jelena Karleuša) ili JF (Jahić Fahreta, prim. aut.)? - pitao je Lukas ispod fotografije Lepe Brene sa pomenutog festivala.

Lepa Brena Lepa Brena, Foto: A. Nalbantjan

- Moj Andrej gleda Instagram i pita me: "Ćale, je l' ovo JK? Ne zna on! A u trenutku se učinilo i meni. Pa rekoh da pitam. Mislim da nije ni jedno ni drugo! A odgovor je: "Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobegla je teta, to je naša trećedobna Štrumpfeta! - napisao je revoltirani Aca.

lepa brena aca lukas Printskrin: Instagram

Lukasov naredni komentar:

lepa brena aca lukas Printskrin: Instagram

Inače, tokom jučerašnjeg dana PR Lepe Brene rekao je da se ona neće oglašavati ovim povodom, a ni njen muž Boba Živojinović nije želeo ništa da komentariše.

Aleksandra Prijović samo je, u komentaru na Breninu sliku sa nastupa na Music Week-u, napisala "Jedna jedina".

VIDEO: Aleksandra Prijović progovorila o odnosu sa Lukasom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. avgust 2019 | 12:38

    TREĆE DOBA POČINJE OD 65. GODINE. NIKO NE MOŽE ODLUČIVATI O UKUSU PUBLIKE. ACO,NI VI NISTE MLADIĆ A NA OSNOVU POPULARNOSTI I PARA PRIVLAČITE DAME KOJE VAM MOGU BITI KČERKE.

  • Mara

    27. avgust 2019 | 12:57

    Pa jel' to govori čovjek, koji zivi od naroda, neko koga ovaj narod voli i postuje. Tako javno ..vrijedjati jednu zenu pa ko god bila, (a nije bilo ko) pokazuje koliko neki myskarac moze biti primitivan i pokvaren. Potpuno nam je jasno zasto zene bjeze od tebe. Zgrozena sam ovim sto je objavio.

  • Zorana

    27. avgust 2019 | 12:27

    "Trecedobna strumfeta"..ruzni komentar i niski udarci,iskazuju primitivizam onoga ko pise i nepostovanje zene. Brena je uvek Brena,obozavana i jedinstvena.Svojom pesmom je spajala ljude i gradove,generacije i vreme. Njeni koncerti su uvek jedinstveni i za pamcenje.Zato za Brenu samo aplauzi i bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA