≫ 

Toma nije lagao! Objavljena prepiska u kojoj Nadežda posle navodnih batina hoće da ide kod njega

- Ovim putem bih želeo najlepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirovima i izletima besa, ljubomore itd... - napisao je Toma

  • 6
Toma Panic sud, Nadežda Biljić Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević

Tomislav Toma Panić juče nam je, u utorak 27. avgusta, rekao kako je Nadežda Biljić ta koja je pokušavala da stupi u kontakt sa njim, te da ga vidi, nakon navodnih batina koje je dobila od njega 15. avgusta.

Nadežda se nakon te njegove izjave, u kojoj je rekao i da ju je samo odgurnuo, a ne tukao, oglasila i rekla da laže, te da ga čeka tužba i da će se potruditi da dobije doživotnu zabranu prilaska njoj.

No, nakon toga je Panić objavio Nadeždine poruke koje je slala očigledno njemu bliskoj osobi, nakon navodnog incidenta 15. avgusta, pošto je htela da dođe u Svilajnac da ga vidi.

- Samo Tomu nikako Nado... Nemoj da se igrate. Ne sme. Smestili bi mu još više. Nemoj molim te. Znaš da ne sme - napisala joj je osoba sa kojom se dopisivala.

- Ovako, mi ćemo sutra uveče sa mojim kumom doći, ja ću sutra da vidim da smestim njih dvoje, a ako Tomislav hoće da me vidi da pričamo moramo negde gde nas niko ne vidi, ako ima neku ideju neka da predlog. Vidite ovako, ja sad tražim hotele, hostele, možda večeras dođem u Svilajnac, volela bih da vidim Tomu da niko ne zna i telefon ću da ugasim da niko ne zna - piše u porukama koje je Panić objavio, a koje je Nadežda navodno poslala nepoznatoj osobi.

Toma Nadežda prepiska Printskrin: Instagram

- Ne sme nikako... - odgovorila joj je nepoznata osoba, ubeđujući je da odustane od ideje da traži Tomu, koji bi u slučaju da se vidi sa njom, dobio kaznu zatvora, jer mu je izrečena mera zabrane prilaska od 30 dana.

- E ovako, u današnjoj izjavi za novinare nikoga nisam spomenuo u lošem kontekstu, pa tako ni nju. Lepo sam rekao šta sam imao i video sam da konstantno se priča o tome kako ja nešto lažem ili izmišljam. Ovim putem bih želeo najlepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirovima i izletima besa, ljubomore itd... Tako i sve da prestanu sa ovim. Smatram sve ovo jednim vapajem za medijskom pažnjom, te samim tim bih rekao da prestanu sa izmišljotinama o meni i ja se na ovu temu više stvarno ne bih oglašavao. Hvala i živeli - napisao je Toma na prepisci koju je objavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA