Gagi priznao da nema novca da školuje ćerku, pa otkrio koliko mesečno zarađuje!

-Nina želi da upiše privatnu srednju školu, a ko će to da plati? Odakle meni sa trenutnim mesečnim primanjima ne mogu čak ni ja da preživim - istako je Gagi

  • 49
Gagi Đogani Foto: Marko Jovanović

Denser Gagi Đogani (47) ne krije da ga život nije mazio pogotovu od kad se rastao od svoje supruge Anabele Atijas.

Od tog momenta njegova do tada uspešna karijera u grupi "Fanki-dži" krenula je nizbrdo. On je od tada nekoliko puta pokušao da se vrati muzičkoj karijeri, ali bezuspešno. Denser navodi da trenutno ne vidi bolje rešenje i da je "Zadruga" za njega slamka spasa.

- Uveliko se spremam i nadam se da ću opravdati poverenje koje sam dobio od produkcije. Otišao sam do Crne Gore na bukvalno tri dana kako bih ohladio glavu jer je veliki pritisak oko mene. Otkako je objavljeno da ulazim u rijaliti, nastala je opšta pometnja, svi me zovu da im kao kažem nešto, a pre toga sam mesecima bio u stresu oko Lune - izjavio je on za "Svet".

Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

Gagi je otkrio da sa bivšom suprugom Anabelom gotovo i nema kontakta, ali zna da ga ona i Luna podržavaju.

- Anabela se smrtno naljutila na mene jer sam podržao Luninu vezu sa Markom, naravno da ću je podržati, pa ćerka mi je. Luna me je odmah podržala da uđem, koliko znam u tome me podržava i Anabela, poručila mi je po Luni- otkrio je on.

Zadruga 2019 Finale Anabela, Foto: Nikola Tomić

Gagi ističe da će mu najteže biti odvajanje od najmlađe ćerke Nine, koja je zbog Luninog učešća u rijalitiju preživela pakao u školi.

- Nina je preživela pakao, pogotovo od dece iz škole. Luna je uigrala malo, objasnila da nam je to jedino rešenje. I ja sam joj objasnio da mogu ili da sedim kod kuće i da nemam pare da je školujem, ili da uđem, zaradim novac i sve joj obezbedim. Realno, ulazim samo zbog novca, Nina želi da upiše privatnu srednju školu, a ko će to da plati!? Odakle meni kada sa nekoliko stotina evra mesečno ne mogu ni da preživim. Čak je i Anabela malo popričala sa njom, pa je nekako na kraju prihvatila - iskren je bio Gagi i naveo da je do sada mesečno uspevao da zaradi oko 700-800 evra.

Zadruga 2019 Finale Gagi, Foto: Nikola Tomić

Denser je takođe najavaio da je moguće da će imati intimne odnose pred kamerama, ali i ne krije da bi voleo da mu se dogodi prava ljubav.

VIDEO: Gagi Đogani žestoko isprozivao Anabelu

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    30. avgust 2019 | 13:36

    Kako to Gagi, pa sad imas kcerku poznatu pevacicu ciji ce nastup biti 10000e,i svi se otimaju za nju.Manite nas te patetike da skolujem mladju kcerku,osladile vam se pare to li je?

  • yu

    30. avgust 2019 | 14:10

    a cuj cerka mora u privatnu skolu ne moze u drzavnu ipak su oni otmena porodica vip a i Luna je zavrsila tu privatnu i vidi se kako je obrazovana,gde taj zaradi 700-800€ na cemu je kad tako lupeta nego sve Lunine pare uzela Bukva pa ostao kratkih rukava sad mora sam da se blamira cak i seks najavljuje hahaha koji bolidi jbt sve sto je onaj Djole stvorio od njih ova Luna Bukva i sad ovaj Gazmen razbucase, pa Savka ima da brise patos sa njim

  • Hufer

    30. avgust 2019 | 13:39

    Zaradi čovek oko 80000 mesečno, i to mu je malo da preživi??????????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA