≫ 

Marko i Luna ulaze u Parove: Tražili basnoslovan honorar za učešće u rijalitiju?

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav - rekao je izvor sa "Hepija"

  • 90
Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Foto: Nikola Tomić

Marko Miljković trenutno pregovara sa produkcijom "Hepi" televizije o učešću u osmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Marko je nakon izlaska iz "Zadruge" značajno podigao svoju cenu, pa je tako od produkcije tražio 2.000 evra nedeljno.

- Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik "Zadruge", a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišćen i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dve hiljade evra nedeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtev, ali još ništa se nismo dogovorili - kaže izvor sa "Hepija".

Luna i Marko Luna i Marko, Foto: Marko Jovanović

Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u "Parove", njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pevačica ima napolju.

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav. Tražio je 5.000 evra nedeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u "Parovima" samo do kraja godine. Luna je snimila dve pesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sledeće nedelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasada smo mi spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 evra nedeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost - dodao je sagovornik.

VIDEO: Luna se oglasila nakon operacije grudi

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    31. avgust 2019 | 19:38

    Pa rece Marko...nema nastupa. Malo da se promovise. Pare nestale, nastupa nigde. I sta im ostaje? A reklama, pa nikada nikome zesca. Narod nece da je gleda, a ponajmanje da je slusa. Hvala ljudi.

  • 432

    31. avgust 2019 | 18:22

    Odvratnjakovici samo se smejte, kako ste se vi smejali deci sa posebnim potrebama tako ce se vama dozivotno smejati ,a posebno kad slavuj iz blata pocne sa nastupima.

  • Zverko

    31. avgust 2019 | 16:06

    Kako su budale naucile da zive od rijalitija do rijalitija,eee srbijo a pojedini rade za 30000 dinara mesecno sest dana u nedelji.Budi glup pravi budalu od sebe i imas 50000€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA