• 13

Komšija izneo potresne detalje: Gruovom ocu je zazvonio telefon, otišao je, čuo sam kuknjavu...

- Moja ćerka ga je videla ujutru, ranac na leđima, motorić i otišao je tako - kaže Gruov stariji komšija

  • 13

O tragično stradalom Daliboru Andonovu Gruu retko ko ima da kaže nešto što nije u pozitivnom kontektsu, što su nam dokazale i njegove komšije sa kojima smo pričali tokom današnjeg dana.

Čovek koji drži auto servis i živi u drugom ulazu do onog u kojem je porodica Andonov, kaže da je reper bio pravi drug i pristojan čovek, te da nije desilo da prođe, a da se ne javi.

- Izuzetno korektan i dobar čovek. Sad kad pričam, nije mi dobro. Kao komšija, kao čovek, izuzetan! - počeo je komšija, a onda je rekao da je izjavio saučešće Gruovom ocu.

- Ja sam njega jutros video (Gruovog oca), izjavio sam saučešće... Katastrofa. Meni nije dobro, što se znamo ovako, kao komšije. Ne mogu ni da zamislim kako je njemu - rekao nam je ovaj gospodin.

Danica Andonov, Dalibor Andonov Gru

Gru je bio u braku sa Danicom, sa kojom je dobio dva sina, Foto: Instagram/danicaandonov

- Čovek u najboljim godinama... Moj unuk i Gruov sin su se družili, voze bickl i trotinet. Stvarno smo ekstra komšije, i Danica je na svom mestu. Juče su mi pošle suze na oči, mene je pozvao jedan inspektor koji zna da sam dobar sa njima i kaže mi da se to desilo.

- Ja mu kažem "Molim te, nemoj da odem da ispadnem kreten, da nije to neka internet patka kao sto je bilo iks puta?". Kaže, "Ne, ne, ja imam službeni izveštaj." Bila je milicija na licu mesta, Hitna pomoć i konstatovala smrt. Ja onda odem tu i vidim otvorena mu garaža, pošto on čovek nešto raducka, on je u penziji, tu se zanima - nastavlja komšija.

Dalibor Andonov, Gru

Gru je bio strastveni vozač kajta i snouborda, Foto: ATA Images

- Stoji jedan komšija, pitam gde je Gile, njegovog ćaleta tako zovemo, kaže: "Imao je jedan telefonski poziv i otišao je gore". Onda ja krenem, rekoh neću da čekam, i čujem gore kuknjavu i onda ukapiram... Nije mi bilo dobro. Posle sam ga pozvao telefonom, on i dalje nije bio svestan toga i smatrao je da je to neka internet patka.

- Ne znam ko mu je javio, verovatno neko od drugova sa kojima je bilo tamo. Jutros kad sam ga video izjavio sam mu saučešće, čovek počeo da plače. Još ovaj mene kad je pozvao, ja izađem iz servisa i pogledam da je auto čoveku tu, mora da je on tu. Međutim, on je otišao motorom. Moja ćerka ga je videla ujutru, ranac na leđima, motorić i otišao je tako - završio je komšija.

Dalibor Andonov, Gru

Slavni reper bio je ovisnik o adrenalinu, Foto: ATA Images

VIDEO: Prijatelj iznosi stvari stradalog repera Grua

(D. Janković)

Komentari

  • Beti

    Pročitaj ponov tekst!!! Njegovi sinovi su mali dečaci!! Nemoj da se sramotis bezveze!!! Mlad čovek, velika tuga❤️

  • XW

    Čovek se neodgovorno poneo prema svojojoj porodici baveċi se opasnim sportom iz zabave.Trebao je tu svoju energiju i snagu usmeriti na neke korisnije a manje opasne stvari.

  • Tiši

    Sta reci coveku koji je izgubio sina. Bio je veliki covek, ostvaren, srecan... Proziveo je dobar zivot i sada je na nekom lepsem mestu. To nas sve ceka pre ili kasnije. On ce ziveti kroz nas i nikada nece biti zaboravljen. Saucesce porodici i drzite se ljudi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima