• 67

Bojan Tomović promenio veru: "Prešao sam u islam, ponovo sam se rodio kao Ammar Moštrokol"

"Selam alejkum", pozdravljao je svoje pratioce Bojan, pa objavio tačan datum prelazka u drugu veru

  • 67

Crnogorski pevač Bojan Tomović (36) godinama se bori sa bipolarnim poremćajem, ali se redovno oglašava i intrigira javnost brojnim objavama koje "kači" po društvenim mrežama.

Iako su njegove poruke i do sada privlačile pažnju, pa se šuškalo da će ući u Zadrugu 3, nova objava potpuno je iznenadila sve koji ga prate.

Naime, Tomović je saopštio ljudima da je promenio veru i ime.

- Iako je vera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par meseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019. tačno u podne, prešao u oslam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu čoveka, sad sam novorođen - napisao je Bojan, pa je objasnio i zašto je to uradio.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život. P. S. Za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. Selam alejkum - završio je pevač.

VIDEO: "Nit pijem, nit flertujem, nit se drogiram - Jedna budala neka bude i ovakva!"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mirza

    Da bi osoba primila islam treba biti dovoljno obrazovana, da prouči sve abrahamske/ibrahimove religije i vjeru u jednog Boga. U islamu nema posrednika kod Gospodara svemira..svako je sam pred Njim i nikakav pop ili sveštenik ne može u tvoje ime posredovati, praštati..dobro došao brate ammare.

  • Herc

    Bolest je cudo....Al eto ako te ne izleci islam ili neka druga vjera ne znam Da Bog da....al mozak je komplikovan organ...

  • Krajišnik Knin

    Očekujem da će posle Bojana Tomovića i Jelena Karleuša da pređe u islam.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima