≫ 

"Šta bi hejteri dali da imaju ovakvo telo": Vreli Kijin selfi u tangama izazvao lavinu komentara

"Odličnu sliku si izabrala za hejtere koji su jedva dočekali da ti napišu zamerke", napisala je Kiji jedna obožavateljka

Kristina Kija Kockar, more Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar počastila je svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom, i to provokativnom. Naime, pobednica "Zadruge 1" pozirala je u svom stanu na Zvezdari u tangama, dok je gore imala kratku belu majicu.

- A ja ostajem bez glasa kad mi stavi ruke oko pasa.mp3 - napisala je Kija.

Evo i fotografije:

Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar Foto: Instagram/kijakockar

Kijina provokativna fotografija izazvala je lavinu komentara na njenog Instagram profilu i bilo ih je preko 13 hiljada za samo sat vremena.

"Odličnu sliku si izabrala za hejtere koji su jedva dočekali da ti napišu zamerke. Eh, šta bi oni (hejteri) dali da imaju ovakvo telo... Mogu samo da te gledaju i zavide. Samo napred! U moru silikona, devojke sve liče jedna na drugu, budi Kija, budi drugačiji", napisala je Kiji jedna obožavateljka.

"Kija budi ono sto jesi, ali nije potrebno ovo poziranje za popularnost, ti si popularna i bez ovih slika", napisala je Kiji drugi obožavateljka.

VIDEO: Rade Lazić: Sve Kijine pesme su bolje od one jedne Lunine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • annna

    13. septembar 2019 | 12:45

    Jadna si.

  • Katarina

    13. septembar 2019 | 18:26

    Ova slika je užasna. Prethodnih dana je kukala, raspadala se, srce joj se cepalo za prijateljem koji je tragično nastradao a danas gola fotka i odključani komentari. Bože dragi da li je moguće da su ljudi postali zaista takvi monstrumi, lažovi, lažni patetičari i licemeri i da sve to bez trunke srama javno objavljuju? Da li se ikada zapitaju gde će im duša? Ženo,ako žališ nekoga sačekaj da prođe 3-4 dana pa onda bludniči, znaš ovo je baš sramota i nepoštovanje.

  • Kijin fab

    15. septembar 2019 | 15:35

    Skini traku bedo ljudska i ne glumi ožalošćenu je pokojniku nisi počast odala. Idi juri bivšeg muža koji beži od tebe ili uđi u zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA