Pogledajte kako Milo Đukanović đuska dok Aleksandra Prijović peva na svadbi njegovog sina (VIDEO)

Predsednik Crne Gore dobro se zabavio na svadbenom veselju svog sina Blaža Đukanovića

  • 94

Blažo Đukanović, sin predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, venčao se sa svojom dugogodišnjom devojkom Milenom, a u Budvi je bilo upriličeno i svadbeno veselje. Svatove i mladence su hitovima zabavljali poznate muzička imena domaće scene.

Osim Milice Pavlović, Aca Pejovića, grupe "Hari Mata Hari", pevala je i Aleksandra Živojinović, nekada Prijović. Popularna Prija bila je u elementu, a dok je izvodila jednu numeru, mladoženjin otac, predsednik Crne Gore Milo Đukanović je đuskao.

Snimak je pojavio na društvenim mrežama, a vi ga možete pogledati na početku teksta.

Podsetimo, svadbeno veselje počelo je u 17 časova na maloj Kraljičinoj plaži, a Blažinom i Mileninom venčanju prisustvuje oko 400 zvanica. Gosti su, kako prenose crnogorski portali, prevoženi specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže.

Na veselje su došli i muzičar Hari Mata Hari koji i zabavlja goste, Danijel Alibabić, zatim ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i Radmila Vojvodić, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Kako je Milica Pavlović pevala na svadbenom veselju Blaža Đukanovića, pogledajte na snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. septembar 2019 | 19:08

    Pa Neda Ukraden peva na proslavi oluje, pa se čudi kao nije znala. U toku rata joj oteli stan u Sarajevu sve iz njega zapalili, slike i uspomene a ona sad kaže moja raja sarajevska. To smo mi žao mi ali....

  • Goran

    22. septembar 2019 | 15:48

    Svi ovi koji su pjevali ovom diktatoru i kriminalcu, trebaju da se stide. Pravedna stvar bi bila da bojkotuju ovo vjenčanje.

  • WILSON

    22. septembar 2019 | 16:47

    Milo, pa đe ti je na svadbi tači i haradinaj,ne mogu da verujem da ih nisi zvao!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA