≫ 

Sve kilaže Ane Nikolić, od najmršavije do najdeblje: Na nekim fotografijama je ne možete prepoznati

Vatrena Paraćinka godinama je nosila titulu najzgodnije pevačice, a nakon duge borbe sa kilogramima - vraća se na staro

  • 9
Ana Nikolic Foto: ATA Images/Nikola Tomić/Youtube

Pevačica Ana Nikolić pojavila se na muzičkoj sceni 2003. godine na tadašnjem muzičkom festivalu Beovizija i pesmom "Januar" preko noći napravila estradni bum.

Ovu vatrenu Paraćinku odmah su prozvali najzgodnijom i najseksepilnijom pevačicom, a tu titulu nosila je godinama. Njen izgled potom je počeo da se menja, kilaža da varira, ali je i dalje zadržala sepsepil koji ju je krasio od starta. Nikada nije izostala iz medija, koji su se iz meseca u mesec "bavili" njenim stajlinzima i kilogramima, a fanovi su znali da će se jednog dana vratiti na staro.

27. septembra proslavila je 41. rođendan, a u međuvremenu se ostvarila i kao majka. Porodila se 3. avgusta 2017. godine i na svet donela naslednicu Taru, koju ima sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Ana je tokom svoje karijere imala neprepoznatljive faze, ali uvek je bila u centru pažnje. I znala je to odlično da radi. Prepoznatljivi osmeh nije skidala ni u najtežim trenucima, a garderobu je uvek znala da ponese na pravi način. Bez dlake na jeziku, nikad tuđa - uvek svoja, kako bi i sama rekla, od vrućih pantalonica do dugih elegantnih haljina...

Ana Nikolić Ana Nikolić na početku karijere, 2003. godine/Printskrin: Youtube

Ovo su samo neka od Aninih izdanja.

Sam početak karijere obeležile su pesme "Januar", "Romale, romali", "Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom", "Prica skitnica" i mnoge druge. U uskim crnim haljinama vrckala je na bini i nije bilo dana da se ne nađe na malim ekranima.

Ana Nikolić Ana Nikolić 2003. godine/Printskrin: Youtube

Tokom karijere, jedno nikada nije menjala, a to je dužina kose. Tako je Ana sve ove godine ostala verna dugoj kosi, a od sitnih eksperimentisanja sa bojom - uglavnom je bila brineta.

Ana Nikolić pevala na dočeku 2014. u hotelu Hajat Ana Nikolić, nastup na dočeku 2014. godine/Foto: Telegraf

Modne trendove je uvek pratila...a čini se da se najbolje i osećala u izazovnoj odeći.

Ana Nikolić Ana Nikolić, april 2014. godine/Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ipak, bilo je tu i onih mirnijih/ozbiljnijih izdanja, pa smo neretko mogli da je vidimo i zakopčanu do grla. Iako decenijama vlada "teorija" kako teget i crno ne idu zajedno, Ana se nikada nije pridržavala pravila, pa je i to umela da iznese.

Pozovi, pomozi – humanitarna emisija, Ana Nikolić Ana Nikolić, maj 2014. godine/Foto: TV Prva

I nema ko se nije "bavio" Aninim haljinama i cipelama, te je i u javnosti i na društvenim mrežama uvek izazivala razne reakcije i polemike.

Otvaranje noćnog kluba Angels, Ana Nikolić Ana Nikolić u junu 2014. godine/Foto: Promo Angels
Ana Nikolić Ana Nikolić, oktobar 2014. godine/Foto: Telegraf
Ana Nikolić Ana Nikolić, decembar 2014. godine/Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić Ana Nikolić, decembar 2014. godine/Foto: Promo/Color Press Group
Ana Nikolić Ana Nikolić, april 2015. godine/Foto: Instagram/ananikolicofficial
Ana Nikolić Ana Nikolić, septembar 2016. godina/Foto: Instagram/ananikolicofficial

28. jula 2016. godine Ana i Rasta tajno su se venčali u Beogradu i šokirali javnost. Bez pompe i slavlja, izgovorili su sudbonosno "da" pred matičarem u opštini Voždovac, a krajem iste godine prihvatili su ponudu da se oboje kao bračni par nađu u žiriju šou programa "Ja imam talenat".

Ana Nikolić Ana Nikolić, jul 2016. godine/Foto: Instagram/ananikolicofficial

U januaru 2017. Ana je potvrdila da je trudna, a njen izgled u "Talentu" bio je iznenađenje za mnoge, budući da je imala drastično veći broj kilograma.

Ja imam talenat, Ana Nikolić Ana Nikolić u "Talentu", april 2017. godine/Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Tokom trudnoće Ana je bila aktivna na društvenim mrežama, a u skladu sa većom težinom i kilogramima koji su rasli iz meseca u mesec, usledila je i šira garderoba.

Ana Nikolić Ana Nikolić tokom trudnoće, april 2017. godine/Foto: Instagram/ananikolicofficial
Rasta, Ana Nikolić Trudna Ana Nikolić i Rasta u "Talentu", jun 2017. godine/Foto: Telegraf
Ana Nikolić i Rasta - Ja imam talenat Ana Nikolić i Rasta, jun 2017. godine/Foto: Telegraf

Pevačica je ćerku Taru na svet donela početkom avgusta 2017. godine. Iz porodilišta je izašla u širokoj pink haljini, a mnogima je sa ovolikim viškom kilograma bila neprepoznatljiva.

Ana Nikolić i Rasta, porodilište, ana dobila dete Ana Nikolić nekoliko dana nakon porođaja, Rasta izvodi nju i ćerku iz porodilišta, avgust 2017. godine/Foto: Telegraf

Ipak, Ana je provokativno odevanje zadržala i u tom periodu, a možemo slobodno reći da od čipke ama baš nikada nije odustajala.

Ana Nikolić Metropol Ana Nikolić, decembar 2017. godine/Foto: Telegraf
Doček Nove godine, Ana Nikolić i Jelena Rozga Ana Nikolić na nastupu za doček 2018. godine. Nikada nije odolevala čipki, koja je uvek u modi/Foto: ATA Images

Viđali smo je i bez šminke i bilo je primetno da, iako u širokim izdanjima, takođe veoma vodi računa o izboru garderobe.

Ana Nikolić , krštenje deteta Ana Nikolić bez šminke, avgust 2018. godine/Foto: Marko Jovanović

Sada bivši supružnici, Ana i Rasta, 5. avgusta 2018. godine krstili su malu Taru, a iste večeri priredili su joj žurku povodom prvog rođendana. Ana je odlično znala da ponese višak kilograma, a u tom periodu je posebno isticala jednu stvar - dekolte. 

Iako je sve delovalo u najboljem redu, medijima je odjeknula vest o njihovom razvodu koji se zvanično dogodio u januaru 2019. godine.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, krštenje Ana i Rasta na krštenju ćerkice Tare, avgust 2018. godine/Foto: Telegraf

Pevačica je dugo bila u ilegali zbog svega što joj se u prilično kratkom vremenskom periodu izdešavalo, a onda se u maju ove godine pojavila na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića , kada je zablistala u svom punom sjaju i pokazala da je i dalje ona stara.

Najavila je i povratak na muzičku scenu, a javnost je bila oduševljena njenim tadašnjim stajlingom. Primetno je bilo da je znatno oslabila, a kilogrami su zatim počeli da se tope.

Karići svadba Ana Nikolić u maju 2019. godine, kada je već bila primetno mršavija/Foto: Nikola Tomić

Poslednjih meseci je rešila da nastavi tamo gde je stala, pa je u kratkom vremenskom roku životne navike promenila iz korena. Počela je aktivno da trenira, vodi računa o ishrani, a trud i rad se isplatio.

Tako motivisana, Ana ne prestaje sa "znojavim" objavama na Instagramu, a njeni fanovi oduševljeni su što se vratila.

Ana Nikolić Ana Nikolić mesecima redovno vežba, avgust 2019. godine/Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

Najsvežiji događaj jeste pevačicina rođendanska proslava u jednom beograskom restoranu, na kojoj je okupila prijatelje, kolege i porodicu i zablistala tako da su svi komentarisali da se stara Ana vratila - i to bolja nego ikada.

Sa dubokim šlicem i dekolteom do pupka, seksi Ana se vratila na velika vrata!

Ana Nikolic, proslava rodjendana.jpg Ana Nikolić u seksi izdanju na proslavi svog 41. rođendana, septembar 2019. godine/Foto: ATA Images

Video: Ana Nikolić vežba u teretani

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dida

    30. septembar 2019 | 13:43

    Svaka cast zeno! Ti i Ksenija Pajcin ste bile jedinstvene na ovoj nasoj sceni.

  • Nevena

    30. septembar 2019 | 13:57

    Sjašite više sa Ane !!!

  • Lol

    30. septembar 2019 | 13:19

    Radila je operaciju na zeludcu.,malo teretana i eto ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA