Nakon pokušaja samoubistva, izgubila je oca, a ova poruka Dunje Ilić tera suze na oči

- Izgubila sam sve dok sam se borila za svoje i tuđe dobro, sada eto vidim na pogrešan način - poručila je Dunja

  • 11
Dunja Ilić Foto: Instagram

Vest da se otac Dunje Ilić ubio i to samo nekoliko dana nakon njene objave da se otrovala tabletama potresla je čitavu javnost.

Pevačica se ne libi da svoje mišljenje javno podeli na društvenim mrežama, a poslednjom svojom objavom zabrinula je fanove budući da je napisala da je umorna od svega.

- Vrlo sam umorna, tužna, osetljiva i ranjiva ovih dana i to je ok... Izgubila sam sve dok sam se borila za svoje i tuđe dobro, sada eto vidim na pogrešan način. I što je najbolnije, u toku te bitke izgubila sam osobu koju sam najviše volela... Sasvim je ok da budete iscrpljeni posle bitke, naročito izgubljene, naročito one u kojoj izgubite sve. Ne morate odmah nazad u ratnički stav. Dajte sebi vreme početi od nule, preboleti... zahteva da date sebi vremena da ponovo pronađete lepotu u životu za koju ćete se uhvatiti tokom obnavljanja. To ne možete iz ratničkog stava... Negujte sebe... Dajte sebi pauzu... Izgubili ste, ali ste se borili... Zaslužili ste - napisala je Dunja na Instagramu.

Dunja Ilić Dunja Ilić, Foto: Instagram/dunyailich

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saveta

    6. oktobar 2019 | 13:23

    Draga devojko, umesto objava na drustvebim mrezama od kojih i nema bas pomoci, odes kod lekara psihologa ili psihijatra. Porazgovaras i dobijes strucnu pomoc. Oporavis se lepo i nastavis svoj zivot kako treba.

  • Brk

    6. oktobar 2019 | 11:51

    Zasto ova nesretna devojka umesto da se leci i sabere prenosi svoje misli i 'iskustva' javnosti uz vasu pomoc?!Kako ona moze bilo oome dati savet kada je i sama na ivici,juce je probala da se ubije a danas filozofira o zivotu i deli savete!?

  • Fiume

    6. oktobar 2019 | 11:37

    Ludača

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA