• 31

David zaprosio Anu Korać, ona mu rekla DA na brodu u Istanbulu!

- Samo onaj ko je dao sve - zaslužuje SVE. Volim te. DA, DA, DA! - poručila je Ana nakon što ju je David zaprosio

  • 31
Ana Korać, David Dragojević

Ana Korać i David Dragojević/Foto: Instagram/david__dragojevic

Ana Korać izgovorila je "da" Davidu Dragojeviću, samo nekoliko meseci nakon izlaska iz Zadruge 2 u kojoj su oboje učestvovali i započeli vezu. 

Iako su mnogi predviđali da njih dvoje neće opstati jer je David ušao u vezu nakon neraščišćenih odnosa sa Aleksandrom Subotić, stvari stoje potpuno drugačije, jer je David zaprosio Koraćevu i to na romantičan način u Istanbulu. Prosidba se dogodila dok su se vozili čamcem i plesali uz muziku, a David je u jednom momentu kleknuo, izvadio prsten i zaprosio Anu.

- Neko ko je mogao da bude šta poželi, a odluči da ostavi sve to postrani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje... Koga je odabrao... Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga.

- Dečaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene - napisala je Ana na Instagramu uz objavljene slike i snimak prosidbe.

- Ljubav veća od reči. Jer o ljubavi ce pričati mnogi, a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla.. Jer je više od toga želela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zaslužuje SVE. Volim te. DA, DA, DA! - napisala je Ana, novopečena verenica Davida Dragojevića.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Video: Porno akcija Ane i Davida ispod jorgana

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ana

    Dobro je da je snimila....prošloj je rekao da je nije zaprosio....ova sad ima dokaz...haha

  • Cvbhm

    Što nije rekla ne bilo bi bolje

  • La familia

    Igraju ko baba i tetka na svadbi 🤣🤣🤣

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima