• 15

Udata Elena Karić u vezi sa umetničkim fotografom Dušanom Reljinom?!

Elena je, pre puta u Peru, Jugoslavu predložila sporazumni razvod, a tom prilikom zatražila je da njoj pripadnu kuća i okućnica na Kosmaju

  • 15

Elena Karaman Karić (48) već neko vreme navodno je u vezi sa umetničkim fotografom Dušanom Reljinom!

Karićka, inače dizajnerka nameštaja i ćerka Verice Rakočević, i dalje je u braku sa Jugoslavom Karićem (41), a iako su priče o njenoj romansi sa Dušanom sve glasnije, Elena i Jugoslav ne daju reći da među njima postoji problem i treća osoba.

Kako pričaju ljudi iz njihovog bliskog okruženja, velika ljubav više ne postoji, a razlike i nerazumevanje isplivali su na površinu. Zbog toga par već neko vreme ne živi zajedno, a Elena je navodno već angažovala i advokata, piše Story.

Elena je, pre puta u Peru, Jugoslavu predložila sporazumni razvod, a tom prilikom zatražila je da njoj pripadnu kuća i okućnica na Kosmaju.

Željko Joksimović, koncert, Simon de Karić, Jugoslav Karić, Elena Karić

Elena i Jugoslav, Foto: Telegraf

Karić je to odbio, pošto mu se takav vid podele imovine nimalo nije dopao, jer je u farmu organske hrane koja se prostire gotovo čitavim imanjem uložio veliki kapital.

- Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, pošto ih ima pet - izjavio je Jugoslav nedavno za medije, prilično revoltiran pisanjem o razvodu.

Za razliku od Jugoslava, Elenu prilično ne zanima da se oglašava, što je dokazala i u prethodnim vezama koje su bile prilično burne - od one sa Andrijom Draškovićem, pa sa Peđom Mijatovićem...

Revija Verice Rakočević, Jugoslav i Elena Karović, Zdravko Šotra

Elena i Jugoslav, Foto: Telegraf

Elena je sa Dušanom, kako se navodi, nedavno otputovala i u Južnu Ameriku, što nije njihovo prvo zajedničko putovanje.

Njih dvoje viđani su kako po inostranstvu obilaze svetske galerije, a posebnu pažnju posvećuju izložbama Marine Abramović.

Dizajnerka nameštaja bila je toliko slobodna da se s Reljom zajedno pojavi na jednom gradskom modnom događaju, dok bliski prijatelji tvrde da je pored njega "konačno progledala".

- Nas su ceo život učili: uključi mozak, misli glavom, to nije racionalno... Ali nakon što je na osnovu merenja elektromagnetne frekvencije ustanovljeno da je ona 5.000 puta jača od frekvencije mozga, zaključila sam da sve bitne odluke u životu treba donositi srcem. Samim tim, duše se prepoznaju po vibraciji, izgledu ili priči. U tom smislu, srce ne možete da prevarite. Kada vam neko prija bespogovorno, to je zato što su se vaše duše srele mnogo pre nego što su vam se oči ugledale. Znači da ste iz istog duhovnog plemena i tu vreme ne igra nikakav faktor - rekla je Elena pre izvesnog vremena.

 
 
 
View this post on Instagram

On set Paris 🇫🇷

A post shared by dusanreljin (@dusanreljin) on

Elena i Jugoslav u braku su 14 godina, iz istog imaju sina Simona (12), a Elena ima još troje dece - Matiju Draškovića (25) kojeg je dobila u vezi sa Andrijom Draškovićem (55), te Andreja i Luku Mijatovića (19) iz veze sa Peđom Mijatovićem (50).

Inače, kada se priča o njoj i eljinu pojavila na naslovnoj strani, Jugoslav je objavio sliku sa Elenom, a istu je potom i ona podelila.

Elena Jugoslav Karić

Elena i Jugoslav, Foto: Instagram/jugoslavkaric

VIDEO: Pitali smo Bogoljuba Karića da li bolje peva od Ivice Dačića: "Od koga?"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 🦍

    Sto nenadje nekog rabadziju?

  • Jovan

    Jugoslav je papak, koji svaki put samo ceka da mu zenu prodje. Ovaj Dusan je bas lik za nju, odgovaraju jedan drugom i sigurno i on ima love, jer je poznati svetski fotograf!

  • 🙉

    Isti oba

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima