• 53

Lidija (57) se pojavila u totalno providnoj haljini, svi pogledi bili uprti u deo tela ispod struka

Glumica sve češće ističe svoje obline, pa je tako bilo i prethodne noći

  • 53
Lidija Vukićević, izbor za miss srbije

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Popularna glumica Lidija Vukićević (57) pojavila se na Izboru za Miss Srbije gde je u providnoj haljini izazvala lavinu komentara.

Lidija važi ze jednu od najzodnijih i njalepših žena u zrelim godinama, a mnogi komentarišu da je glumica ovog puta preterala i da njenim godinama ne priliči haljina koju je obukla.

Glumica se pojavila u dugoj, beloj, haljini od providnog materijala, tila, ispod koga je imala samo top i vruće pantalonice.

Svi pogledi bili su uprti u Lidiju, a pored onih kojima se dopala smela haljina, čuli su se i oni koji su u prolazu žestoko iskritikovali glumicu.

Lidija Vukićević, izbor za miss srbije

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Lidija po izgledu može da parira duplo mlađim devojkama, ali mnogi smatraju da je ovog puta preterala, te da bi bolji utisak odala u neprovidnoj haljini koja ističe njene obline.

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Da li Lidija izgleda u skaladu sa svojim godinama, glasajte u anketi ispod:

Da li je Lidija za svoje godine ipak malo preterala?

Glasajte

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegarf.rs)

Komentari

  • d

    Izgleda jadno, umesto da bude ono sto jeste "napucava" se plastikom i skida. Ne prilici nikom a posebno osobi tih godina.

  • Ivana

    Kod ovoliko mladih, inteligentnih i perspektivnih glumica, male su šanse da u našoj siromasnoj fimskoj imdustriji dobije ulogu. Ima para i vremena da se bavi sobom. Možda bi bilo dobro da uloži u neki projekat, pa da se slika do mile volje. Fali joj njen posao i popularnost.

  • Boki

    Ova i ovakve haljine nisu ni za koga.. to uopšte nema veze sa godinama. Bože dragi u kakvom nam izopačenom svijetu djeca odrastaju, na svakom ćošku sama pornografija i golotinja.. Gosti na radio i televizijiskim emisijama starlete i ostale kraljice nemorala.. najgledanije emisije nam koje kakve zadruge,parovi farme i slična zapadna sranja.. Tačno mi nije jasno gdje ovo sve vodi.. Nek nam je Bog na pomoći..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima