≫ 

Pitali smo Kiju da li se potukla sa Slobom. Ovo je njen odgovor

U stanu u Novom Beogradu jutros je bila neviđena drama

  • 78
Slobodan Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar Printskrin: Instagram/slobaradanovic, Foto: Nikola Tomić

Kao bomba odjeknula je vest da je u zoru, oko 5 ujutru, u noći 15. na 16. oktobar, došlo do fizičkog obračuna između bivših supružnika Kristine Kockar(30) i Slobodana Radanovića (29).

Međutim, Kristina kaže da ništa od toga nije istina.

- Ma videla sam da su neki portali preneli, sve je to laž naravno, ništa se nije dogodilo - kratko je rekla Kija za Telegraf JETSET.

Ipak, do frke jeste došlo, a i do fizičkog okršaja tokom kog je Radanović pozvao policiju, sa kojom je došla i ekipa Hitne pomoći.

U saradnji sa tužilaštvom istražuju se okolnosti događaja, tvrdi Pink.rs.

Naime, do incidenta je došlo nakon što su prvo stigli na promociju nove knjige Jelene Nikolić, s tim što je Kristina stigla kada je Slobodan već otišao iz restorana. Ona je ostala tu, a Radanović je produžio u Kasinu, gde se zadržao nepunih sat vremena.

Kako smo primetili na licu mesta, Sloba nije pio, pa je isključeno to da je bio pijan.

Za razliku od Kije, Sloba do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao ni na pozive, ni na poruke.

VIDEO: Nervozna Kija nakon neprijatnosti sa Slobom zbog nagrade

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uffff

    16. oktobar 2019 | 13:06

    Svojim činom ulaska u reality da gonja muža koji ju je javno prevario i ponizio dovoljno je rekla o sebi. Niti jedna žena koja ima trunku dostojanstva i koja zaista iskreno voli muža to sebi ne bi dozvolila. Ne bi pristala da prostire prljavi veš iz svog braka pred celom nacijom zarad marketinga i para. Evo što je unovčila krah braka, već je unovčila i sahranu vlastitog oca. Opravdava nedostatak nastupa time što je navodno u žalosti za navodno velikim prijateljem, kojeg interesantno nikad spomenula nije niti mu je na sahranu došla. Prekinula je druženje sa Koraćevom navodno kad je saznala da petljala sa Slobom, a ako je to saznala po vlastitim rečima onaj dan kad je umro Anin otac postavlja se pitanje zašto je kačila storije i slike na instagramu sa patetičnim porukama o prijateljstvu i podršci, i zašto je tu istu Anu javno podržala i pri ulasku u Zadrugu 2 čak 2 meseca posle?! Znači ili je lagala tada ili sad. Aferu sa Filipom mislim da ne treba ni spominjati, samo je svojoj sekti uspela da proda priču da je zidove tresla pranjem veša, za svakog normalnog to je vređanje inteligencije.

  • JA

    16. oktobar 2019 | 11:22

    Ova devojka iz dedinjstva nosi neke traume.Ona je puna unutrasnjeg nezadovoljstva iz detinjstva. Secam se njene price u zadruzi, kako nikad nije imala drugarice nit joj trebaju. Ima kompleks nize vrednosti, nije bila cerka bogatog i imucnog tate i zato se sad ponasa tako i eksponira se previse da prelazi sve granice.!!!!

  • cica

    16. oktobar 2019 | 12:27

    sve je to njen scenario..žena ozbiljno bolesna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA