Kija prvi put u javnosti nakon incidenta sa Slobom: Priznala da se posle svega čula sa Radanovićem

- Naravno da je sve u redu. Čak smo se i čuli danas - počela je sa pričom Kija

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović otvorio je džez klub u jednom poznatom beogradskom hotelu, a na ovaj događaj došla je i Kristina Kokcar. Ovo je bilo Kijino prvo pojavljivanje u javnosti nakon incidenta sa bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Da podsetimo, Kristina je pre neki dan, u ranim jutarnjim časovima, upala u stan svom nekadašnjeg emotivnog partnera, a nakon svega ga navodno i napala. Kija je bila odlično raspoložena, a u izjavi za Telegraf.rs priznala je da se nakon svega i čula sa Slobom.

- Naravno da je sve u redu. Čak smo se i čuli danas. Pričali smo normalno. Pričali smo u vezi nekog posla, nevezano za ovo - rekla je Kija, dodavši da će se pozdraviti sa Slobom, ako navrati na ovaj događaj.

Šta je rekla o novoj pesmi, kao i drugim stvarima, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    19. oktobar 2019 | 13:25

    Ne razumem bolesnu potrebu da vredjate Kiju i sve one koji je podrzavaju. Reci-sekta, hijene, psihopata, patuljak, ludaca...su odraz vase nemoci. Pod " vase" mislim na par ostrascenin Luninih neobrazovanih besposlicara koji nemaju vise argumenata da spuste Kiju pa vredjaju najstrasnije. Ne treba tako jer se sve vraca, ali bas se.svakom sve vrati. I treba. Hvala na objavi i pogledajte Kijinu.pesmu u.ponedeljak, vreme je za nesto lepo. Hvala.

  • Žal

    19. oktobar 2019 | 17:53

    Vidi se koliko Kija boli djogaje, ovoliko komentara je 5 Luninih baba nakucalo sve sa ciljem da ocrni Kiju. Vidi narod sve i sve vam se vraća, za svo zlo koje nanosite...Lunci je sve deblja i deblja i sve manje liči na onu lepuskastu i zdravu osobu.....izoblicila se od vaše mržnje. Žao mi je i Kije ali i Lune. Sve zbog bolesne ambicije Lunine mame

  • Milan

    19. oktobar 2019 | 11:44

    Ološi,ostavite Kiju na miru.Radite nešto.U radu je spas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA