≫ 

Vladimir Tomović već 4 meseca u tajnoj vezi sa Sarom Reljić?

Tomović i Reljićeva vezu su navodno otpočeli krajem jula, ali su se dogovorili da niko od njih o tome ne priča dok on ne izađe iz Zadruge 3

  • 7
Vladimir Tomović i Sara Reljić

Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Sara Reljić i Vladimir Tomović navodno su krajem jula započeli vezu, ali su pred njegov ulazak u "Zadrugu 3" napravili dogovor da o svemu ćute dok on ne izađe iz rijalitija.

Kako priča izvor, sve što Tomović radi je deo igre.

- Vladimir i Sara su zajedno od jula. Komunikaciju su počeli preko Instagrama, ali su se brzo zbližili. Ona je bila nekoliko puta kod njega u Crnoj Gori, gde je upoznala njegovu porodicu, a isto je učinio i on - priča izvor.

- Zajedno su se dogovorili da Vladimir u Zadruzi promeni što više devojaka i da mu je to siguran put do finala. Ono što je čudno jeste da Sara uopšte nije ljuta na njega iako je bio sa četiri devojke, a sa Minom Vrbaški redovno ima i seks - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Sara Reljić i Vojke Đans

Sara Reljić, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Vladimir je nekoliko puta u rijalitiju rekao da ga napolju čeka neko do koga mu je stalo, te da je neko blizak toj devojci ušao u rijaliti.

Neka on radi šta god hoće. Ja s njim do sad nisam bila, ali nikada ne reci nikad - poručila je Reljićeva na ovu temu.

VIDEO: Sara Reljić o raskidu sa Vojketom: On posle Zadruge nije bio isti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svašta

    21. oktobar 2019 | 10:25

    Reljićka je zaista dotakla dno ako je spala na ovog leziljebovića i mušku starletu koja obitava po realitijima i večito želi da se dočepa neke "slave" preko grbača žena kojima se nakači kao krpelj. Prva je meta bila Ružica Veljković kada je pre par godina prvi put ušao u Parove, samo je tad ispao u roku keks jer ga ona nije šljivila ni 2%, pa onda Slađa, prošle sezone Stanija, ove kao pravi od sebe nekog Sulejmana pa obleće oko svake a u biti ni s jednom nema ništa jer on ili je aseksualan il prikriveni gay, na njemu se tačno vidi da mu nimalo ne prijaju ženski dodiri a kamoli poljupci il nešto više. Pa sa Stanijom se niti jednom da valja nije poljubio. Mada i Reljićka nije baš svetica kakvom je mnogi vide, švrljala je i ona sa Janjušem a i Vojke je bio bar 10 godina stariji od nje....

  • ZOKI

    21. oktobar 2019 | 11:23

    Za takvima plače Laza Lazarevic

  • Goxi

    21. oktobar 2019 | 11:06

    Ona je lepa i sve nekako nezna, a on ruzan sa ovom nosurdom i sitnim zubima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA