≫ 

Prijateljica Dragane Tripić: "Bila je veliki borac, pohvalila mi se kad je kupila stan"

 ≫ 

Smrt novinarke Dragane Tripić pogodila je javnost, njene prijatelje i kolege

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Svetlana

    28. oktobar 2019 | 11:51

    Žao mi je žene, pogotovo što je dobila unuku, ali kako da kažem čini se da su njeni problemi bili veći, a imala je baš poznate i dobre prijateljice, čudim se da nikome ništa ne kaže. Imala sam i ja kredit u CHF, srećom u protivvrednosti 20 hiljada evra, i ja sam mnogo bila uzrujana, ma na svašta sam pomišljala, to je slušao i moj muž, majka, ćerke, i pre dve godine kada sam bila dužna još oko 13000 chf, majka mi da neke pare, muž uzme din. kredit i ja isplatim veliki deo švajcaraca, a za ostatak ja uzmem din. u mojoj banci i isplatim sve, skinem hipoteku sa stana i kako da kažem, spasem živu glavu. Ja sam govorila da više tako ne mogu, i da nije bilo moje stare majke, muža i onda mene, ko zna šta bi bilo sa mnom. Ali je moja sreća u celoj toj nesreći što je moj kredit bio mali, pa sam nekako uspela da se izvučem, ali da je lako, nije, ko nije bio u tome on zaista ne razume kako je to, a ona je žena kako čitam imala ratu skoro 100 hilj. Din, to je pravo ropstvo. Ja bih joj savetovala, ali sada je kasno, da vrati stan banci, i ode u podstanare, kirija je normalna, ali sada je sve kasno, baš tužno, žalosno je sve to...

  • Edit

    25. oktobar 2019 | 14:19

    Baska "spisateljica"Simonida",kako ostati ozbiljan na ovo njeno zanimanje :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA