≫ 

Kako je Saša Popović jednom odlukom doveo Radu do depresije i gubitka stotina hiljada evra

- Ceo taj album sam snimila, i od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala - rekla je Rada

  • 18
Rada Manojlović i Saša Popović Printskrin: Youtube/DM SAT VIDEO, Foto: Nikola Tomić

Nakon nekoliko godina jedna od najvećih mladih zvezda Rada Manojlović (34) otvorila je dušu i otkrila kakvi su joj hitovi bukvalno "iskliznuli" iz ruke i to sve zbog direktora "Grand" produkcije Saše Popovića (65).

Naime, Radi su poznati "Aspirinci" Filip Miletić i Miloš Roganović ponudili kompletan album "Dobrodošao u klub", koji je na kraju snimila Severina.

Kako Rada ističe, ovaj hit album nije snimila samo zato što Saša Popović nije bio za to, jer je u tom periodu on birao pesme za zvezde Granda.

Rada je njegovu odluku jako teško podnela i ističe da je danima nakon toga bila tužna i u depresiji.

- Svi znaju za Severinin album gde su pesme "Bred Pit", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub". Ceo taj album sam snimila. Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Pih..meni nije nešto ovo...". Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mesec dana nakon toga - rekla je Rada u "Maksimalno opušteno", pa otkrila kako je to uticalo na Popovića i da je tada doneo novu odluku.

Grand specijal, Radmila Rada Manojlović, Saša Popović Saša Popović i Radmila Rada Manojlović, Foto: Telegraf

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u uzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove "Marakanu" i "Alkotest".

VIDEO: Rada Manojlović otkrila: Razni ljudi su mi upadali u kuću, hteli su da me odnesu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • damir

    27. oktobar 2019 | 15:59

    Sreca pa odpevala severina ova bi upropastila te pesme

  • DARKO 100%

    27. oktobar 2019 | 16:06

    Ko bi svi vi bili da nije Sase Popovica,mnogi bi pevali samo u kupatilu ili nekoj birtiji za deset eura,tako zahvalite Sasi sto ste popularni i tucete ogromne pare a tako svi mladi

  • Zis

    27. oktobar 2019 | 16:50

    Sasa Popovic je bos estradnog podzemlja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA