≫ 

Marina u miniću, Darko u odelu... Lazić uoči svog koncerta otkrio šta još slavi na današnji dan!

Još jednu bitnu stvar, o kojoj do sada nije govorio, Darko proslavlja koncertom u Sava centru

  • 16

Darko Lazić ove večeri, 29. oktobra, u Sava centru održava svoj prvi veliki koncert, a iz prvog reda došle su da ga bodre verenica Marina Gagić, kao i bivša supruga Ana Sević sa ćerkom Lorenom

Ovo je zasigurno i Darkova najveća podrška u ispunjenoj Velikoj dvorani Sava centra, a pevačeva verenica Marina sa kojom ima sina Alekseja za ovu se priliku elegantno sredila.

Darko joj je kao pravi džentlemn pomogao da izađe iz automobila kojim su zajedno došli, pruživši joj ruku, a potom su raspoloženo pozirali okupljenim fotoreporterima.

Koncert Darka Lazica Marina Gagić i Darko Lazić/Foto: Nikola Tomić

Marina je bila u seksi kratkoj haljinici, dok je Darko za ovaj za njega veliki događaj obukao crno odelo i crnu košulju,  na samom početku otkrio je da jedva čeka da stane pred publiku.

- Nemam tremu. Jedva čekam da stanem na binu i zapevam, ne mogu da dočekam - izjavio je Darko, a Marina je dodala kako je jako uzubuđena.

Koncert Darka Lazica Marina Gagić i Darko Lazić/Foto: Nikola Tomić

Na koncertu je večeras i Darkova bivša supruga sa ćerkom, a Marina je otkrila da joj to nimalo ne smeta. Iako se šuškalo kako će Ana i Darko zajedno zapevati na bini, Lazić je otkrio da se to večeras neće desiti i da je na bini - sam.

- Ana je majka mog deteta, dovela je da sluša svog oca, što je najnormalnije, zašto bi Marini smetalo - izjavio je Darko i ovim putem se javno zahvalio Ani što ga podržava u svemu, a potom otkrio još jednu važnu stvar koja ga vezuje za današnji dan i ovaj događaj.

Koncert Darka Lazica Darko raspoložen stigao sa verenicom Marinom/Foto: Nikola Tomić

- Ovo niko ne zna, ovo je 10 godina moje karijere. Novi početak, novi ja! Od sutra me nećete prepoznavati, od sutra sam novi ja, sve novo i sve cveta, sve lepo! - otkrio je Darko.

Razgovor sa Darkom i Marinom uoči samog koncerta pogledajte u videu na početku teksta.

Koncert Darka Lazica Marina Gagić i Darko Lazić/Foto: Nikola Tomić

(M. Pantić, B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA