≫ 

Lane Gutović nakon što mu je pozlilo na sceni: "Ne bi bilo korektno da povraćam pred publikom"

Glumac je objasnio šta mu se desilo na sceni

  • 1

Milan Lane Gutović (73) kaže da se oseća dobro, nakon što je predstava "Obično veče" prekinuta, pošto mu je pozlilo.

- Sve je u redu, bila je trenutna kriza. Bilo mi je muka, da ne bih povraćao na sceni zatražio sam da se prekine predstava i otišao kod lekara. Zaista ne bi bilo korektno da povraćam pred publikom. Otišao sam kod lekara gde su ustanovili da se radi o običnoj mučnini. Sada je sve je ok i dobro se osećam - rekao je Lane.

Podsetimo, sve se dogodilo u ponedeljak, 28. oktobra, a Lanetov menadžer je objasnio da je glumcu počelo da se muti pred očima.

- Na samom početku predstave, posle pet, šest minuta, Lane se požalio da mu nije dobro, da mu se muti pred očima, osetio je slabost i sišao je sa scene. Predstava je prekinuta i otišao je kod lekara. Slošilo mu se i nije hteo da reskira. Neko kaže da mu je to od pritiska, neko od vrućine u sali, neko da mu je pao šećer - rekao je Đorđe Milutinović.

Milan Lane Gutović Milan Lane Gutović, Printskrin: Telegraf

- Mi smo već u toku sutrašnjeg dana, odnosno juče, sa Akademijom 28 dogovorili da predstavu odigramo u subotu, 9. novembra u 22 sata, a publici će važiti iste karte. Lane osim ove predstave ima još dve u novembru - zaključio je Đorđe, piše Blic.

VIDEO: Bjelogrlić o najtežim scenama: Davili smo se u močvari, žabe su skakale oko nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA