≫ 

Plakala je dok je pričala da je pogled Lepog Miće podseća na pokojnu babu: Evo kako je ona izgledala

- Nekada je baka hranila, presvlačila, čuvala i brinula o Jeleni i njenoj braći, a kasnije je sve to isto radila Jelena za svoju baku - priča naš izvor blizak Jeleni i porodici

  • 12
Jelena Pesic Printskrin: TV Pink

Jelena Pešić nije mogla da iskontroliše emocije kada je upitana zbog čega je pre nekoliko noći lila suze u Zadruzi 3.

Lepa učesnica rijalitija otkrila je da je razlog Lepi Mića, te to što je njegov pogled podseća na pokojnu baku za koju je bila izuzetno vezana i da, dok je on gleda, ima osećaj kao da je gleda ona.

Mi smo došli do fotografija Jelenine pokojne bake Radice, uz koju je rasla u Ralji, selu nadomak Smedereva, u porodici u kojoj se cene i poštuju moralne vrednosti i u kojoj je ljubav bila i ostala jedina spona i pokretačka energija svih njenih članova. Rasla je uz dvojicu braće, oca, majku i baka Radicu.

Jelena Pešić, baka, braca Radica sa Jelenom i njenom braćom, Foto: Privatna arhiva

- U februaru ove godine, nakon duge i mučne bolesti Radica je preminula. Bolest je, pored niza propratnih simptoma, rezultirala i određenim oblikom Alchajmera što je dodatno bolelo i pogađalo kako Jelenu tako i njene najbliže. U periodu bolesti svoje bake, Pešićeva je radila u Beogradu i iz njega se umorna vraćala kako bi pomogla majci u negovanju bake Radice. Bila je uz nju u najtežim trenucima, pružajući joj neizmernu i bezgraničnu ljubav - istu onakvu kakvu je i baka imala za Jelenu, dok su čekali majku da se sa bratom vrati iz bolnice. Nekada je baka hranila, presvlačila, čuvala i brinula o Jeleni i njenoj braći, a kasnije je sve to isto radila Jelena za svoju baku - priča naš izvor blizak Jeleni i porodici.

Jelena Pešić, baka, braca Pokojna Radica i Jelena, Foto: Privatna arhiva

- Jelena je sada prvi put u potpunosti odvojena od svoje porodice, a u pogledu Lepog Miće prepoznala je bakinu želju da joj nešto kaže u trenucima kada već nije mogla ni da govori. Možda se ničijim suzama ne treba smejati pre nego se čuje istina koja iza njih stoji - zaključuje prijatelj porodice Pešić.

VIDEO: "Možda vam se ja i udam" Evo šta je Jelena Pešić poručila pred Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA