≫ 

Lazić prvi put s naslednikom u javnosti! Na dan kad je doživeo stravičnu nesreću posetio sveto mesto

Srećna porodica prvi put u javnosti sa naslednikom Aleksejem

  • 10
Darko Lazic, nesreća Mesto nesreće koju je imao Darko Lazić, Foto: ATA Images/Telegraf

Poznati folker Darko Lazić (28) na godišnjicu saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra 2018. godine, sa verenicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem otišao je u crkvu.

Naime, nakon stravično teške nesreće u kojoj je umalo izgubio život, Lazić je odlučio da okrene drugi list i potpuno promeni navike u životu i posveti se karijeri, ali i nekim drugim bitnijim stvarima.

Folker je ovaj ovaj obeležio i spektakularnim koncertom simboličnim nazivom "Novi početak", koji je održan , u utorak 29. oktobra.

Darko Lazić i Marina Gagić u crkvi Darko i Marina sa sinom, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Pred spektakl koji je pružio publici, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Darka koji je sa Marinom i naslednikom Aleksejem otišao u crkvu. Lazić je zapalio sveće i zahvalio se bogu što mu je sačuvao život, ali što se moglo primetiti ostavio i neke priloge . Dok je pevač palio sveće, verenica je  izašla napolje i sina Alekseja koji se vidno unervozio prošetala po crkvenom dvorištu.

Darko Lazić pali sveće Lazić je upalio sveću na dan kada je prošle godine doživeo nesreću, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Ovo je inače i prvo javno pojavljivanje malog Alekseja.

Darko Lazić i Marina sa sinom Aleksejem Mali Aleksej sa roditeljima, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    31. oktobar 2019 | 11:21

    Joj ove seljancice što misli da je nešto bitna. Očekivala da će ih neko snimiti pa se "namontirala", u kratkoj suknji u crkvu, sramota i bruka.

  • Boka

    31. oktobar 2019 | 12:27

    Kako niko ovoj devojci ne kaze da se u crkvu ne ide u minicu? Jedino logicno jeste da su znali da ih paparaci snimaju pa se mukica namontorala... bzv skroz, lepa devojka, a ispade seljanka 😏

  • Pera

    31. oktobar 2019 | 10:23

    Landras ili Jorksir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA