• 9

"Teraću Nađa do Strazbura, ovo nije gotovo!" Albertova bivša žena očajna zbog sudske presude

- Ja sam se zaklela deci da ću terati Alberta do Strazbura, jer znam, a i moja deca znaju, da je ono što mi govorimo istina - rekla je Jelena Nađ

  • 9

Bivša supruga Alberta Nađa (45), Jelena Nađ, tvrdi da sudska odluka nije poštena i da su tom odlukom oštećena sva njihova deca, a imaju ih troje, te da će na sve moguće načine isterati pravdu. 

- Postupak je trajao 48 meseci. Moj sin je imao pravo na izdržavanje do 2015. godine, što je obuhvaćeno krivičnom prijavom. Mladić je upisao fakultet koji nije pohađao iz dobro znanih razloga. I tu je nastao problem. Bez obzira što ne studira, Albert je njemu dužan godinu dana alimentacije kada je momak bio treća ili četvrta godina srednje škole.

- Moje drugo dvoje dece koje imaju pravo na izdržavanje nisu spomenuti u presudi. Albert nijednu priznanicu, nijedan dokaz nije doneo da je platio jedan jedini dinar. On ne plaća ćerki koja ima 12 godina alimentaciju od 6.000 dinara, je l' treba i dalje da pričam bilo šta? - izjavila je bivša Nađeva prva supruga, sa kojom nekadašnji fudbaler ima troje dece.

Albert Nađ

Albert Nađ/Printskrin: Youtube/Nebojsa Petrovic

- Ovo je presuda koja nije gotova. Postoji Viši sud, Apelacioni sud, žalbe. Ja sam se zaklela deci da ću terati Alberta do Strazbura, jer znam, a i moja deca znaju, da je ono što mi govorimo istina. Dva različita veštaka su do dinara izveštačili iznos koji on duguje svojoj deci i pored toga je doneta oslobađajuća presuda - navodi bivša supruga fudbalera.

Jelena Nađ

Jelena Nađ, prva supruga Alberta Nađa/Printskrin: Youtube/Nebojsa Petrovic

Podsetimo, Treći osnovni sud u Boegradu doneo je presudu prema kojoj Albert Nađ nije dužan da plaća alimentaciju najstarijem detetu Nemanji Nađu, kojeg je dobio u braku sa Jelenom. Kako se tada saznalo, sud nije poverovao bivšoj ženi i sinu na reč, izmedu ostalog i zato što su u parnici tvrdili da sin studira, a fakultet nikada nije upisao, već je samo aplicirao. Na osnovu tog upisa su dobili izvršnu ispravu kao da je redovan student, a nije imao pravo na izdržavanje.

- Albert neće davati izjave dok se još neke stvari ne završe - poručila je Mirna Nađ, sadašnja supruga sportiste.

Albert Nadj, supruga

Albert Nađ sa sadašnjom ženom Jelenom/Foto: ATA Images

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • Ivan

    A cime se ti bavis jesi li ti nesto zaradila u zivot.

  • Dex

    Vrati se u selo odakle te ovaj ozenio i napravio damu koja je samo trosila i trosila,e sada vise nema pa natrag u selo da sadis luk i krompir i neces biti gladna .

  • Đeka

    Za razvod je kriva nemoralna i neverna Jelena Nađ. Samo je sedela i trošilaa milione evra. Kada se razvela, nagovorila je decu da se okrenu protiv oca i čak da svedoče na sudu protiv njega. Decu je lako instruirati kako da se ponašaju i koga da mrze. A sada se ona žali da otac ne kontaktira sa njom i sa decom. Pa i deca ne kontaktiraju sa ocem.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima