• 98

Zlostavljanje životinje u rijalitiju Zadruga: Motkom udarila vučjaka, nesreći pas počeo da cvili

Mnogi su se pobunili apelom da Ermina momentalno bude diskvalifikovana zbog nasilja nad životinjom, koje je nedopustivo u svakom smislu

  • 98

Nova učesnica rijaliti formata "Zadruga" Ermina Pašović prilično je glasna od kada je kročila u Belu kuću. Međutim, ono što je do sada radila je u ovom rijalitiju dopušteno - svađanje, vređanje..., ali postupak od prethodne noći nikako ne sme da prođe nezapaženo i nekažnjeno.

Naime, Ermina je pokušala da zavede red u ekonomskom dvorištu, pa je predmetom koji liči na lopatu udarila jednog psa, koji je od bola počeo da cvili i beži od nje.

- Ajde još jednom, oćeš još jednom, majmune jedan! Samo još jednom priđi štali - urlala je Ermina na nesrećnog psa nakon udarca uz pretnje da će ga još tući!

- Pa je l' mora kazna odmah? - upitao je Čolak dok je posmatrao sve sa strane, ne pokušavajući da je spreči u nasilju.

Još nije poznato da li je u pitanju njen pas ili pas Vladimira Tomovića. Kako se može pročitati na nekim od društvenih mreža, navodno je u pitanju Erminin pas koji je navodno napravio veliku štetu u ekomonskom dvorištu i napao neke od životinja, ali to nije zvanično potvrđeno. U suštini, to je i nebitno, jer je nasilje nad životinjom apsolutno nedopustivo!

Povodom ovog događaja oglasio se i pokret Levijatan, koji je zamolio produkciju da momentalno diskavlifikuje Erminu, te i da će oni podneti prijavu protiv nje.

"Molimo Željka Mitrovića i produkciju Zadruge da hitno odstrane Erminu Pašović iz rijaliti programa Zadruga 3 koji se emituje na nacionalnoj televiziji Pink. Obzirom da smo do sada imali super saradnju kada zadrugari naprave greške sigurni smo da ovo nećete dozvoliti. Dakle hitna sankcija i udaljavanje iz rijalitija. Mi ćemo podneti krivičnu prijavu kao Fondacija, član 269", naveli su u saopštenju ispod videa, pokreta Levijatan na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

Snimak nedopustivog ponašanja prema životinji pogledajte u videu u tekstu.

Još nema reakcije nadležnih institucija.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Nemačka laboratorija divljački zlostavlja životinje

(N.L.)

Komentari

  • maja

    Zena ne zna kuda bije! NAPOLJE BRE!

  • Lana

    Trebalo bi da se prema njoj za zlostavljanje zivotinja odredi zakonska mera, za primer drugima.

  • A sta ste

    Mislili kako se dresiraju i druge zivotinje. Jos gore nego ovaj jadni pas.Pogledajte snimke kako cirkuzanti dresiraju njihove nesrecne zivotinje...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima